FunkciókHírek

Super Bluetooth technológiával jön a Honor 20 Széria

A Honor 20 Széria számos újdonságot tartalmaz, mint az ARK Compiler, az EROFS fájlrendszer, a LinkTurbo, azonban van egy olyan innováció is benne, amiről korábban nem hallhattunk még, ez a „Super Bluetooth”.

Honor 20 Széria

A Honor kínai bemutatóján elhangzottak alapján a Super Bluetooth a a vállalat saját fejlesztése és a Hi1103-as chipnek köszönheti különlegességét, ami a mesterséges intelligencia segítségével segíti a telefont, hogy az intelligensen azonosítsa a környezeti tényezőket és a Bluetooth jelerősséget szükség szerint automatikusan szabályozza.

Super Bluetooth technológiával jön a Honor 20 Széria

Példaként, ha a Bluetooth eszköz jelerőssége gyenge, akkor a Honor 20 telefon képes lesz megnövelni az átviteli teljesítményt, amivel jobb Bluetooth jelet lesz képes fogni. Az X-BT néven is illetett Super Bluetooth funkció nyitott térben akár 200 méteres megfelelő kapcsolatot biztosít és erősebb csatlakozással rendelkezik, mint a többi Bluetooth technológiát használó telefon.

A Super Bluetooth a Honor 20 és Honor 20 Pro telefonban debütál, azonban valószínűleg a jövőben további új modellekbe is belekerül majd ez a megoldás.

Itt a Honor 20 és Honor 20 Pro

Kínában debütál a Honor 20 Pro x MOSCHINO

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb