Hírek

Most először, HONOR tablet érkezik Magyarországra

Tabletet hoz a HONOR Magyarországra, nem is akármilyet, hiszen rögtön 12”-os képernyőt lehet majd figyelni!

Emlékeim szerint korábban nem hozott a HONOR sosem hivatalosan tabletet hazánkba, azok főleg a nagyobb piacokon jelentek meg, most viszont megtört a jég, a Magic5 Pro modellel párban érkezik az új táblagép is.

Most először, HONOR tablet érkezik Magyarországra

A HONOR Pad 8 esetén bár a név nem ezt sugallja, elég nagy készülékről van szó, hiszen egy 12”-os kijelző került bele, 2000×1200 képpontos felbontással. Alatta a középkategóriás Qualcomm Snapdragon 680-as dolgozik 2,4 GHt-es órajelen. a tablet 6 GB RAM-mal, 128 GB háttértárral rendelkezik.

Egy elég nagy, 7250 mAh kapacitású akkumulátor van benne, de erre szükség is lehet a nagy kijelzője miatt. Ezt 22,5 wattos töltővel lehet feltölteni, ami viszont sok időt vehet igénybe.

Most először, HONOR tablet érkezik Magyarországra

A középkategóriás tablet kapott azért néhány finomságot, ilyen például a 8 hangszóró, amit beépített a HONOR, valamint a fém, unibody ház. Emellett persze vannak olyan emelek is, amelyek visszarántják az embert a középkategóriába, mint a mono mikrofon, hogy egy példát mondjak. A Tab 8 Android 12-vel és MagicOS 6.1-gyel érkezik a piacra.

A HONOR Pad 8 tablet ajánlott ára bruttó 130 ezer forint lesz, jelenleg az előrendelése indult el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb