Hírek

Méretes akkumulátort kapott az új HONOR x7b okostelefon

A HONOR 90-re emlékeztethet az új alsó-középkategóriás modell, a HONOR X7b, amely hamarosan megjelenik az európai piacon.

Hatalmas akkumulátor és erőteljes hangzás

Ha a külsőt vesszük alapul, a HONOR X7b hátlapja talán a HONOR 90-hez (és HONOR 70-hez) hasonlítható leginkább, hiszen majdnem ugyan olyan kameraszigetet kapott és még egyes színek is azonosak vele.

Méretes akkumulátort kapott az új HONOR x7b okostelefon

Ha az előlap oldaláról nézzük, egy 6,8”-os FulllHD+ TFT LCD kijelzőt találunk, ami 90 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik, maximális fényereje pedig 800 nites. A felülre elhelyezett szelfikamera 8 megapixeles és maximum FullHd felbontású videót támogat.

Hasonlóan a HONOR X8b-hez, az X7b is a Qualcomm Snapdragon 680-as SoC-t kapta, 8 GB RAM-mal és mellé 256 GB háttértár jár, ezt microSD kártyával lehet bővíteni.

Egy kifejezetten nagy, 6000 mAh kapacitású akkumulátor társul hozzá, ennek feltöltése lehet csak kicsit lassabb, hiszen ez a modell is a 11 V / 3,2 A-es 35 wattos HONOR SuperCharge töltést támogatja.

Méretes akkumulátort kapott az új HONOR x7b okostelefon

A hátoldalon egy 108 megapixeles főkamera van, illetve egy 5 megapixeles ultraszéles kamera, valamint egy mélységélesség érzékelőnek mondott 2 megapixeles szenzor. A hátlapon is maximum FullHD videókat lehet rögzíteni, itt sincs 4K támogatás.

Az Android 13-mal, MagicOS 7.2-vel és Google támogatással érkező modell nem kapott 5G támogatást, a CLK-LX1, CLK-LX2 és CLK-LX3 modellverziók is csak 4G-t támogatnak maximum. Van WiFI 5, 5 GHz-es sáv támogatással, Bluetooth 5.0 és OTG támogatás. NFC támogatást egyedül a CLK-LX1 modell verzió kapott.

A HONOR X7b várhatóan 2024-ben jelenik meg az európai piacon.

Forrás: hihonor.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb