AkcióHírek

Korlátlan mobilinternet a Telekom ügyfeleinek

Az idei évben a Telekom ügyfeleinek már nem kell aggódni a mobilinternet adatforgalom miatt, ugyanis korlátlan használatot aktiválhatnak.

A szolgálatató bejelentése szerint az összes olyan mobil előfizető, aki nem korlátlan csomaggal rendelkezik, a Telekom alkalmazásban aktiválhatja a korlátlan mobil-adathasználatot kínáló funkciót, amely 2019. december 16. és 2020. január 1. közötti időszakban él.

Korlátlan mobilinternet a Telekom ügyfeleinek

A cég összes hazai lakossági előfizetéjére vonatkozik, a havidíjas csomagok mellett a Domino előfizetők és az Üzleti Trend díjcsomagot használó üzleti előfizetők is élhetnek ezzel a szolgáltatással. A magyarországi korlátlan mobilinternet mellé az EU tagállamaiban 15 GB-ig ingyenesen felhasználató extra adatmennyiség áll rendelkezésre.

A szolgáltatás aktiválásához a Telekom alkalmazásban a „Mobil ünnepi korlátlanság” ajánlatot kell a telefonon bekapcsolni. A szolgáltatás 2020. január 1-ig kínál ingyen mobilinternetet a felhasználóknak.

A Telekom statisztikái szerint 2018-ban az ünnepi szezonban 70%-kal nőtt meg a felhasználóknál az adatforgalom a 2017-es azonos időszakhoz képest, így biztosan jól fog jönni az év utolsó két hetére a korlátlanság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb