Hírek

Képeken az első HONOR PORSCHE DESIGN telefon

A HONOR bejelentette a PORSCHE DESIGN céggel történő együttműködését és néhány olyan képet is közzétett, amelyen talán már az új, januárban megjelenő modell látható.

Több sajtófotó is megjelent az együttműködés kapcsán. Az egyiken mérnökök a HONOR egyik kutatkóközpontjában egy biztonsági tokban lévő telefont vizsgálnak a szemükkel. A képről nem lehet még megállapítani, hogy az új PORSCHE DESIGN modellt ábrázolja-e. Csak azt láthatjuk, hogy többek között a felső élen is lesz egy hangszóró, illetve valószínűleg infra port is. Az oldalsó élen talán gomboknak láthatunk rajta több kivágást is, amely esetleg extra vezérlő gombok megjelenésére is utalhat – bár ez nem biztos, hiszen fejlesztés alatt álló modellről van szó még mindig.

Képeken az első HONOR PORSCHE DESIGN telefon

Egy másik fotón egy PORSCHE DESIGN és egy HONOR mérnök hajol néhány, az asztalra letett telefon felé. Ezen a képen egészen biztos, hogy különböző PD modellek prototípusai is láthatók.

Képeken az első HONOR PORSCHE DESIGN telefon

Közelebbről megnézve, látható, hogy van ott olyan modell, amely kameraszigete kerek, illetve akad szögletes is. Látunk teljesen laposat, illetve olyat is, amelyen egy függőlegesen kiemelkedő ív fut a kameralencse alatt – erre utaló dizájnokat is láthatunk a szándékosan ott hagyott papírokon.

Képeken az első HONOR PORSCHE DESIGN telefon

Egy harmadik képen pedig egy újabb, konkrét dizájnt láthatunk vázlatként, amelyen a PORSCHE egyik autójának dizájnelemeit hasonlíthatjuk egy telefon rajzához. A HONOR PORSCHE DESIGN feliratú hátlapon egy köralakú kamera szigeten belül egy négyzetes belső sziget látható, három kamerával, illetve alatta, egy a motorháztetőről ismerős függőeleges ívvel.

A HONOR januárban mutatja be az első PORSCHE DESIGN modelljét Kínában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb