Hírek

Jöhet a Honor Magic 2

A Honor Kínában egy újabb sajtóbemutató meghívóját küldte ki, talán a Honor Magic 2 fog debütálni.

A december 13-ra időzített bemutatóról még viszonylag keveset lehet tudni, azonban több információt is arra mutat, hogy a második generációs Honor Magic telefon debütálhat. A megosztott képeken a 4-es szám a főszereplő, amely különböző funkciókra utal. Ilyen lehet például az, hogy a telefon mind a négy oldalán ívelt, pont úgy, ahogy a tavalyi Magic esetén is. De ennél valószínűbb lehet akár a négy kamera, pont úgy, mint a Huawei Mate 10 Lite-on.

A Honor Magic okostelefon pont a napokban lett kifutó, amely előrevetíti azt, hogy jöhet esetleg az utódja. Tavaly december 16-án debütált az első Magic, szóval pont egy évvel később jöhet az utód.

De mit tudhat az új Honor Magic 2? Igazából nagyon sokat. A tavalyi modell esetében debütált például többek között a mesterséges intelligencia szárnypróbálgatása is, amely a Mate 10 Próban már teljes erővel jelen van.

A Honor Magic 2 esetében talán további AI funkciókat láthatunk, de az sem kizárt, hogy a Huawei beveti benne az új grafén akkumulátor technológiáját is.

 

'Fel a tetejéhez' gomb