Hírek

Itt az új Honor 20S

Bemutatkozott a Honor 20S, amely friss hardverrel és új kamera rendszerrel érkezik.

Itt az új Honor 20S

Kínában tartott nagyszabású sajtóbemutatót a Honor szeptember 4-én, ahol debütált többek között a Honor 20s okostelefon is. Az előlap közel megegyezik a Honor 20 Pro és Honor 20 modellekével, hiszen 6,26”-os megjelenítőt tartalmaz, FullHD+ felbontással, valamint a bal felső sarokban a kijelzőbe vágott kamera lyukkal, ez egy 32 megapixeles, f/2.0 fényértékű lecsével ellátott kamerát rejt.

A hátlap is hasonlít a Honor 20 széria többi tagjára, üveghatású dizájn, látványos fényjátékkal és új színekkel, viszont “csak” tripla-kamera van. Itt a főszenzor 48 megapixeles, f/1.8-as fényértékű lencsével. Mellé egy 8 és egy 2 megapixeles szenzor került, a Honor 20S elő- és hátlapi kamerája esetén is támogatja a AIS-t, azaz a mesterséges intelligencia által vezérelt képstabilizációt.

A mesterséges intelligenciából nem is áll rosszul a Honor 20S, ugyanis az új Kirin 810-es SoC került bele, ami 7 nm-es gyártástechnológiával és a Da Vinci NPU maggal van ellátva. Mellé 6, vagy 8 GB RAM kerülhet, illetve tárhelyet tekintve 128 GB érhető el.

Itt az új Honor 20S

Akkumulátorból 3750 mAh kapacitású egység került beépítésre, ezt USB-C csatlakozón keresztül, 20 wattos gyorstöltéssel lehet feltölteni. Nem maradt le az ujjlenyomat olvasó sem, ez a bekapcsoló gombként is funkcionáló részbe került integrálásra. Operációs rendszert tekintve Android 9.0 Pie és Magic UI 2.1.1 található meg a Honor 20S-en.

A Honor 20S okostelefon Kínában jelenik meg elsőnek, kék, fekete és fehér szín verziókban. a nemzetközi megjelenésről egyelőre nincs információ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb