AkcióHírek

Honor Watch Magic magyarországi ár és vásárlás

Magyarországra érkezett a Honor Watch Magis, a vállalat legújabb okosórája pulzusméréssel, GPS-szel és vízállóssággal.

Honor Watch Magic magyarországi ár és vásárlás

A hagyományos órák dizájnja ihlette, 316L rozsdamentes acél tokkal rendelkezik, speciális karcálló kerámia bevonattal, ami 9,8 mm, illetve 32,5 gramm, ezzel a legvékonyabb és legkönnyebb okosóra a piacon.

Az 1,2 hüvelykes AMOLED kijelző 390×390 képpontos, magas fényerővel, ami napon is jó olvashatóságot biztosít. Az okosórák között ritkaságszámba megy az üzemidő, hiszen a Honor Watch Magis egy feltöltéssel 7 napig használható, illetve mindösszesen 10 perc töltés elég lehet 1 egész napos használatra.

Kifejezetten sportoláshoz kialakított funkciókkal lett ellátva az óra, sokféle sportmódot tartalmaz, illetve 50 méterig vízálló is, amely az úszásmódban is hasznos lesz. Kültéren a GPS, GLONASS és GALIEO rendszereket is képes kezelni, így pontosabb edzésadatokat tud kínálni.

A 24 órás szívritmusfigyelés kiegészítve a Huawei TruSeen 3.0 technológiával folyamatosan követi a pulzust.

A Honor Watch Magic lávafekete kiadásban, szilikon szíjjal már megvásárolható az Extreme Digital és az eMAG kínálatában, hamarosan pedig a MediaMarktnál és az Euronicsnál is megvásárolható lesz, 57 990 forint. Az olasz tehénbőrrel borított szilikon szíjas kiadás ára 64 990 forint lesz, ez februárban kerül piacra Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb