Hírek

Honor Watch 4 Pro: klasszikusan prémium megjelenésű okosóra érkezik

A Honor a mai napon megosztotta a közelgő Watch 4 Pro okosórája megjelenését, amely október 12-én klasszikus prémium megjelenéssel érkezik.

Az új okosóra zöld színösszeállításban érkezik, és a technológiát felhasználva átalakítja a hagyományos esztétikát, és reprodukálja a klasszikus órák szépségét. A kerek számlap aranymetál kerettel, koronával és nyomógombbal nagyon finomnak tűnik, a bőr zöld szíj pedig kiegészíti az okosóra visszafogott megjelenését, és határozottá teszi.

Bár még nem sok információ áll rendelkezésre a HONOR Watch 4 Pro-ról, egyes források szerint az óra olyan technológiákra fog összpontosítani, mint például az LTPO kijelző, a keskeny képernyőkávák és az eSIM hálózati hozzáférés.

 Honor Watch 4 Pro: klasszikusan prémium megjelenésű okosóra érkezik

A Honor néhány hónappal ezelőtt már bemutatta a Honor Watch 4 okosórát, lekerekített formával és letisztult kialakítással. A középső keret alumíniumötvözetből készült, és egy 1,75 hüvelykes AMOLED nagy felbontású kijelzővel rendelkezik, amely támogatja az AOD-t.

Az óra közel százféle edzésmódot és több fiziológiai mutató figyelését is támogatja. A Honor szerint az akkumulátor-üzemidő tipikus körülmények között akár 10 nap is lehet.

A Honor Watch 4 Pro várhatóan október 12-én kerül forgalomba Kínában, és globális bevezetése is hamarosan megtörténhet, bár erről nincs pontos információ még.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb