Hírek

HONOR Magic V Flip: nagyon mutat

Végre a HONOR is belépett a flip telefonok piacára, nem is akárhogyan! Az új Magic V Flip pont azokon a pontokon javít mutat nagyot, ahol a konkurensek gyengélkednek még.

HONOR Magic V Flip: nagyon mutat

A HONOR Magic V Flip rendkívül vékony, hiszen kinyitva 7,5 mm-es, míg összecsukva is csak 14,89 mm. Ennek ellenére is bele tudtak tenni a mérnökök egy 4800 mAh kapacitású akkumulátort, ezzel sokkal komolyabb üzemidőt tud a készülék, mint a konkurens flip modellek. És ezt megfejeli az is, hogy 66 wattos HONOR SuperCharge társul mellé, ezzel bő 40 perc egy teljes feltöltés.

Szintén hatalmasnak számít a külső kijelző, ami 4”-os (1092×1200 képponttal) és 1-120 Hz közötti képfrissítéssel rendelkezik. Ebbe két körben helyezkedik el a két főkamera. Hogy ne zavarja ez a használatot, a HONOR függőleges és vízszintes szoftveres megjelenítést is társított hozzá, így használható összecsukva úgy, hogy nem lóg a képbe a kamera.

HONOR Magic V Flip: nagyon mutat

A főkamera egy OIS támogatású 50 megapixles Sony IMX906-os szenzor, mellette pedig egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység van. A kamerához a vaku az alsó fedlapba került. Ennek elhelyezkedése kicsit fura azért, de látva a többi paramétert, megbocsátható.

Kinyitva kapunk egy 6,8”-os LTPO OLED kijelzőt, ami FullHD+ felbontású és szintén dinamikusan változó, maximum 120 Hz-es képfrissítést tud. Ebbe felülre egy szelfikamera került, ami 50 megapixeles (Sony IMX816-tal).

HONOR Magic V Flip: nagyon mutat

Ez a modell is résmentesen összecsukható, akárcsak több más, HONOR készülék és a korábbi, de még így is erős Snapdragon 8+ Gen 1 chip dolgozik benne 12-16 GB RAM-mal és 256 GB – 1 TB közötti háttértárral.

HONOR Magic V Flip: nagyon mutat

Négyféle színben kínálja a Magic V Flip telefont a HONOR, feketében, fehérben, rózsaszínben és zöldben, bár tegyük hozzá, hogy a kialakítása miatt viszonylag kevés helyen látszik ez a szín, a külső borítás alsó felén és az éleken. A telefon elsőnek Kínában jelenik meg, de talán érkezik a jövőben nemzetközi piacokra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb