Hírek

HONOR és Porsche Design: együttműködés a luxus okostelefonokért

AHONOR és a luxus-lifestyle-márka, a Porsche Design stratégiai partnerséget jelentett be. A két márkát az a közös elképzelés köti össze, hogy innovatív termékeket hozzanak létre, amelyek páratlan és funkcionális dizájnt ötvöznek a legmodernebb technológiával. A közös értékeik által inspiráltak, hogy mindig új mércéket állítsanak fel és elmossák a lehetséges határokat, a két vállalat a saját tervezési filozófiáját szeretné belevinni az intelligens prémium eszközök fejlesztésébe, és egyedi felhasználói élményt nyújtani a vásárlóknak a elektronikai világban.

A HONOR a kiterjedt és fejlett kutatási és fejlesztési szakértelmével számos technológia terén úttörő munkát végez. 2020-as függetlenné válása óta a HONOR gyorsan a vezető gyártóvá vált a hajlítható okostelefonok és az innovatív mobil eszközök területén, és stabil szereplővé vált az okostelefon-iparban.

A Porsche Design a partnerségbe egyedülálló tervezési szakértelmét és évtizedes tapasztalatát hozta be a luxusszegmensben. A márka hírneve és sikere a Prof. Ferdinand Alexander Porsche által létrehozott időtlen, funkcionális és puritán tervezési filozófián alapul, aki a legendás Porsche 911-et is megtervezte. Ezenkívül a Porsche Design több mint 15 éves sikertörténettel rendelkezik az okostelefon-iparban, és már több nagy teljesítményű eszközt tervezett és fejlesztett ki.

„Az HONOR-ral kötött exkluzív partnerség mérföldkő a Porsche Design ikonikus elektronikai termékportfóliójának további bővítése szempontjából. Az HONOR-ban megtaláltuk a tökéletes partnert az innovációk előmozdítására és ügyfeleink számára izgalmas új termékek kínálására, amelyek tökéletesen ötvözik az egyedülálló dizájnt és a kiemelkedő teljesítményt. Ugyanaz a célunk, hogy vezetők legyünk a modern luxusszegmensben a smart eszközök terén” – mondta Stefan Buescher, a Porsche Lifestyle GmbH & Co. KG ügyvezető igazgatója.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan partnerrel dolgozhatunk együtt, mint a Porsche Design, és új utakat járhatunk be, amelyek megmutatják, hogyan tudják az nyitottság és az innovatív együttműködés ötvözni az egyedülálló dizájnt és a kiemelkedő teljesítményt a legmodernebb technológia beviteléhez a smart termékek prémium szegmensébe” – mondta George Zhao, a HONOR vezérigazgatója. „A HONOR felhasználóközpontú dizájnja ötvöződik a Porsche Design márkafilozófiájával, hogy olyan intelligens luxustermékeket hozzunk létre, amelyek felgyorsítják a technológia iránt lelkesedők és a Porsche-rajongók mobil életstílusát egyaránt. A HONOR és a Porsche Design közötti hosszú távú együttműködés izgalmas új lehetőségeket nyit meg a növekedésünk erősítésére a világ piacain.”

Az innovatív technológia, a forradalmi termékkoncepciók és az időtlen esztétika egyesítésével a két márka az innovációkkal és a luxus, puritán dizájnnal jelentősen befolyásolni kívánja a smart prémium termékek világát. A HONOR és a Porsche Design által közösen kifejlesztett első termék 2024 januárjában kerül bemutatásra Kínában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb