Hírek

HONOR: A hajlítható okostelefonok és a szemkímélő technológia úttörője

A Fortune Global Forum 2023-on Dr. Ray Guo, a HONOR marketingigazgatója beszélt az okos készülékek jövőjéről. A vállalat vezetője szerint a hajlítható okostelefonok hamarosan elterjednek, a készülékeken lévő mesterséges intelligencia teljesen új világot nyit, míg az emberközpontú technológiák, mint a szemkímélő kijelzők még jobb élményeket biztosítanak.

Fordulóponthoz érkeztünk: előre törhetnek a hajlítható okostelefonok

A Counterpoint Research kutatása szerint Kínában a csúcskategóriás telefonok felhasználóinak 64%-a készen áll arra, hogy hajlítható készülékre váltson. Ez azt jelenti, hogy közel állhatunk a fordulóponthoz, amikor az ilyen jellegű eszközök előtérbe kerülhetnek.

Az IFA 2023-on is megmutatkozott a HONOR Magic V2

A HONOR Magic V2 modellje jelenleg a legjobban fogyó hajlítható okostelefon Kínában, az egyre terjeszkedő piac 25%-át képezve úgy, hogy csupán egy modellről van szó. A vállalat 1 millió hajlítható okostelefont is gyártott le gyáraiban, ami előmozdítja az ipari ellátási láncot. Az 1 millós mérföldkő arra is rávilágít, hogy közeledik az ellátási lánc a tömeggyártáshoz.

Bemutatkozik a HONOR dedikált szemkímélő labora

A HONOR kiemelt prioritásúvá tette a szemkímélő kijelzőtechnológiát. A vállalat több mint 140 millió dollárt fektetett az erre vonatkozó kutatás-fejlesztésbe, több mint 500 szabadalmat fejlesztve ki. A HONOR nemrég pedig egy dedikált szemkímélő labort hozott létre, hogy elmélyítse szakértelmét.

A befektetés gyümölcsei az olyan innovatív funkciók, mint a 3840Hz-es PWM fénytompító technológia, vagy a természetes fényt szimuláló fényerőváltás. A HONOR szakértelmét más márkák is átveszik: a magasfrekvenciájú fénytompítást követően 12 másik brand is átemelte a technológiát, ma pedig Kínában az okostelefonok több mint 90%-a rendelkezik ilyen funkcióval.

 HONOR: A hajlítható okostelefonok és a szemkímélő technológia úttörője

Fókuszban a mesterséges intelligencia

A HONOR évek óta fektet a mesterséges intelligencia technológiába. A vállalat a szándékalapú MI szolgáltatásokkal platformszintű MI-vel javítja a felhasználók élményét. Az októberi Snapdragon Summiton az is kiderült, hogy a HONOR Magic6-nak beépített nyelvi modellje lesz, amit a Snapdragon 8 Gen 3 mobil platform hajt majd.

A HONOR a hibrid MI modellben hisz, kihasználva a készüléken lévő mesterséges intelligenciát a személyre szabott tartalmakhoz és szolgáltatásokhoz, közben garantálva azt, hogy biztonságban legyenek a felhasználók adatai.

Három éves a HONOR

A HONOR harmadik évfordulóját ünnepli. A vállalat jelentős szerepe a Fortune Global Forumon rávilágít arra, hogy miként vált a cég nemzetközi prémium márkává, és miként lett a hajlítható telefonok innovációjának és a szemkímélő technológiának az úttörője.

Az innováció ráadásul kifizetődő. Európában a HONOR volt az egyetlen a Top 5 márka közül, amely az elmúlt negyedévben éves szinten fejlődést produkált. Kínában ezen túl a HONOR mind a hajlítható készülékek piacán, mind az általános okostelefonok részesedésében uralta a piacot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb