Hírek

GMS-sel jön a HONOR 50 széria

A HONOR hivatalosan is megerősítette, hogy a HONOR 50 sorozatú okostelefonok Google támogatással kerülnek piacra Kínán kívül.

Június közepén jelentették be a HONOR 50 modelleket Kínában. A bemutatón akkor felbukkant egy elérhetőséget jelző lista, amelyen számos európai ország, közte Magyarország is szerepelt. Azóta eltelt 4 hónap, azonban továbbra sincs hivatalos információ arról, hogy mikor jelenhet meg a HONOR 50 széria.

HONOR 50 5G

Most a vállalat arról közölt újabb megerősítést, hogy együttműködik a Google-lel és a HONOR 50 sorozatú okostelefonokon ott lesz a Google Mobile Service, amelyet korábban mellőzni kényszerült több készülék is az amerikai tiltások miatt.

A HONOR kivált a Huawei-ből, új tulajdonosi kézbe került, így ezáltal mentesült a Huawei-t érintő szankciók alól. Ennek eredményeként jöhet a HONOR 50 széria is már újból Google támogatással.

Azt azonban továbbra sem tudhatjuk, hogy mikor jöhet a HONOR 50 Magyarországra, hiszen semmilyen információt nem osztott meg erről a gyártó egyelőre. Közben azért fény az alagút végén, Németországban már közelít az értékesítés, várhatóan október végén startolhat.

Itt a HONOR 50 Pro, az első modell a Huawei-től függetlenül

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb