Hírek

Ez lehet a HONOR Magic5 széria kameraszigete

Hamarosan érkezhet a HONOR Magic5 széria. Ezt kijelenteni nem túl nagy felelőtlenség, hiszen több mint fél éve már, hogy debütált a Magic4 széria, így időszerű lesz hamarosan az éves frissítés.

HONOR Magic5 széria kamerasziget

Most élő képek tűntek fel egy alkatrészről, a kamera sziget borításáról, amely állítólag a Magic5 szériához tartozik. Ha valóban valamelyik Magic 5, esetleg Magic5 Pro modellhez tartozó elemről van szó, akkor több, a kamerával kapcsolatos információ is elkapható rajta. Egyrészt lesz ismét, természetesen periszkópikus kamera, amellyel akár 100x-os digitális zoom is elérhető, bár ennél mindig az optikai zoom ami. sokkal fontosabb. Emellett pedig két másik kamera lencse tűnik fel még, ezek valószínűleg a főkamera és az ultraszéles kamera lesz. Látni még a vaku, egy mikrofon és a lézeres autofókusz helyét is.

Marad a kerek kamera sziget, ránézésre nagyjából a mérete sem növekszik sokat, ez akár előny is lehet, hiszen azért jelentős területet foglalnak el a flagship modellek hátlapjain a kamera szigetek.

A HONOr Magic5 széria valamikor 2023-ban debütálhat, reméljük, hogy Magyarországon is megjelenhet majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb