Hírek

Európában tart sajtóbemutatót a HONOR

Még január végén tart egy európai bemutatót a HONOR, azt is tudni lehet, hogy mit mutathat be.

A németországi Lipcsében tart bemutatót a Porsche Experience Centerben a HONOR 2024. január 26-án. A helyszín nem véletlen, hiszen a PORSCHE DESIGN együttműködésével itt mutathatja be az új PD modelljét a vállalat. A meghívó alapján egy foldable készülék is debütálhat.

Európában tart sajtóbemutatót a HONOR

Ez utóbbi minden bizonnyal a Kínában már elérhető HONOR Magic V2 lesz, amely tavaly debütált az anyaországban, most pedig Európába érkezhet 2024 elején, ezt erősíti meg, hogy a rendkívül vékony, összehajtható kijelzős készülék több európai HONOR oldalon is felbukkant már.

Az IFA 2023-on debütált Magic V2 európai megjelenése lehet tehát az egyik témája a lipcsei előadáson. A V2 különlegessége, hogy összehajtva is 9,9 mm vékony (az üveg borítású kiadás is 10,1 mm). A külső kijelzője 6,43”-os, a belső panel pedig 7,9”-os. A kijelzők akár 2500 nites fényerőt is képesek elérni és egyaránt 120 Hz-es képfrissítési rátával rendelkeznek. A meghajtásról az emelt, 3,36 GHz-es órajelű Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chip gondoskodik 16 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral.

Az IFA 2023-on is megmutatkozott a HONOR Magic V2

A készülék két 50 megapixeles kamerát kapott (az egyik a főkamera, a másik az ultraszéles kamera), illetve van egy 20 megapixeles telefontó kamerája is.

A készülék a korábbi bejelentés alapján kb. 1600 euró körüli áron érkezhet és van esély rá, hogy Magyarországon is megjelenik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb