Hírek

Élő képeken az összes HONOR Magic6 széria színárnyalat

Idő előtt felbukkantak élő fotók a HONOR Magic6 Pro okostelefonról. A HONOR várhatóan még januárban mutatja be az új csúcsmodell szériáját Kínában (és később a nemzetközi piacon), de már a megjelenés előtt látható fotó az újdonságról.

Élő képeken az összes HONOR Magic6 széria színárnyalat

A kék és lila színt már láthattuk egy render képen a gyártó által Kínában kiadott képen. Most viszont élő fotókon látható mind az öt szín verzió, amely a Magic6 Pro modellből elérhető lesz.

HONOR Magic6 Pro lila és zöld színben

Ez a két szín verzió a képek szerint arany színű keretet és kameragyűrűt kap, a hátlap pedig zöld, vagy lila lesz. Ez ránézésre nem sima, ha hanem szabálytalan, átlós hullámzó vonalak látszódnak rajta, ez valószínűleg tapintható is lesz. Elképzelhető, hogy ezen modellek hátlapja nem is üvegből lesz.

HONOR Magic6 széria kék és fehér színben

A fehér és a kék verzió esetén várhatóan matt üveg hátlapot kapunk. A kéknél a vízre emlékeztető fodrozódás látható, míg a fehérnél a márványhoz hasonló vonalak, ez kicsit emlékeztet a HUAWEI P60 Pro fehér verziójának hátlapjára. Ezeknél a képek szerint várhatóan króm ezüst lesz a kamerakeret és az oldalsó keret.

HONOR Magic6 széria fekete színben

A klasszikus fekete sima, matt felületet kap, külön díszítés nélkül. Itt nincs semmi  fényjáték, vagy minta.

Élő képeken az összes HONOR Magic6 széria színárnyalat

A képeken az is felfedezhető, hogy a fehér és a fekete telefonokon a kamera sziget kicsit másabb, valamint 50x-es zoom jelölés van, míg a kék, lila és zöldárnyalatokon 100x-os érték.

Ennek oka az, hogy a képeken a fekete és fehér modellek a HONOR Magic6 típusok lehetnek,  míg a színes darabok, a zöld, lila és kék a Magic6 Pro csúcsmodellek.

Élő képeken az összes HONOR Magic6 széria színárnyalat

Ez utóbbiak robosztus telefotó kametát kapott felül, illetve alul egymás mellett helyezkedik el a főkamera, valamint az ultraszéles látószögű kamera. Nem marad el a ToF közelségérzékelő szenzor és a vaku, mikrofon sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb