Hírek

A Honor új flagshipje Qualcomm Snapdragon 888 SoC-vel jön

George Zhao, a HONOR vezérigazgatója kínai médiumoknak adott interjút, amelyben beszélt a függetlenné váló társaság előtt álló kihívásokról, illetve a jövőbeli tervekről.

A vezető megerősítette, hogy a HONOR már partnere a Qualcommnak és érkezik egy új HONOR Magic okostelefon, amely már a Snapdragon 888 SoC-re épül majd. Az interjú során Zhao kijelentette, hogy az új HONOR Magic flagship képes lehet meghaladni a Huawei P és Mate sorozatának eredményeit is. Hozzátette, a Huawei-től való távozás részeként egy nagyon tiszteletteljes búcsúztatót rendeztek, aemlyen többek között Ren Zhengfei is megjelent és áldását adta az új, független HONOR márkára.

Itt a HONOR V40, az első telefon a Huawei kiválást követően

A márka már a saját útját járja és tárgyalásokat folytat az AMD-vel és Intellel, hogy a HONOR MagicBook notebookokhoz is legyen hardveres utánpótlás. A vezérigazgató elmondta, hogy új csapatokat is létrehozott a cég, aemlyek a kutatásra és fejlesztésre fókuszál, amel a HONOR esetében is fontos lesz. Az új eszközök továbbfejlesztett kamerákkal és képalkotó funkciókkal fog rendelkezni.

Egy korábbi hír szerint a HONOR várhatóan júliusban mutathatja be az új flagship okostelefonját. Fontos hozzátenni, hogy a korábbi években a HONOR Magic modellek mindig új, innovatív funkciókat hoztak, azonban csak Kínában kerültek piacra. Januárban debütált ugyan a HONOR V40-es modell, de ez is csak az anyaországban érhető el. Jelenleg nincs még információ arról, hogy miképpen jelenik meg a jövőben a nemzetközi – akár magyar piacon a HONOR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb