Funkciók

Megjelent a Petal Health alkalmazás a HONOR óráihoz és karkötőihez

Új megoldás érkezett, amivel gond nélkül használhatók a HONOR okosórái és karkötői az androidos telefonokkal.

A Huawei Health app a Play áruházban régóta nem megfelelő, nem kezelte jól az alkalmazás a kiegészítőket. Helyette a felhasználóknak előbb telepíteni kellett a Huawei AppGallery-t és abból feltelepíteni a Huawei Health (Egészség) appot, valamint a HMS Core-t. Az új HONOR 50-en, vagy éppen egy  Samsung, Xiaomi, vagy egyéb nem Huawei androidos telefon tulajdonosa nem szeretne rögtön három új appot ahhoz, hogy működjön az órája, vagy a karkötője.

Megjelent a Petal Health alkalmazás a HONOR óráihoz és karkötőihez

Megjelent a Google Play áruházban a Petal Health app, amely a Huawei Health alkalmazás átnevezett kiadása. Mint ismert, a Petal név köré gyűjti a Huawei az ökoszisztémája több alkalmazását is (Petal Maps, Petal böngésző, Petal Search, stb.).

Megjelent a Petal Health alkalmazás a HONOR óráihoz és karkötőihez

Az új Petal Health alkalmazás segítségével az új, Huawei-en kívül álló HONOR telefonok (pl. HONOR 50) és más gyártók androidos készülékei is megfelelően kezelik a Huawei és a HONOR óráit, karkötőit. Nem kell külön letölteni az AppGallery-t és a HMS Core-t sem, a Play áruház és a Play Protect által védetten használható az óra az alkalmazással.

Petal Health alkalmazás letöltés a Google Play Áruházból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb