FrissítésFunkciók

Honor EMUI 9.1 frissítés: ezek lesznek az újdonságok

2019. harmadik felében számos Honor frissül EMUI 9.1-es verzióra, amely több fontos újítást, funkciót is hoz a készüléktulajdonosok számára.

Ezek a Honor modellek frissülnek EMUI 9.1-re

Az EMUI 9.1 lecseréli a korábbi F2FS fájlrendszert az új, EROFS névvel ellátott megoldásra. Ez több szabad háttértárat jelent alap állapotban, illetve a véletlenszerű olvasás akár 20%-kal is gyorsabb lehet a korábbi kiadásokhoz képest.

Honor EMUI 9.1 frissítés: ezek lesznek az újdonságok

A legújabb EMUI 9.1 már tartalmazza a GPU Turbo 3.0 verzióját, amely azért fontos, mert ez már 25 különböző játékot támogat. Az érintett appok futtatása során többek között akár 10%-kal lehet alacsonyabb az SoC erőforrásfelhasználása, illetve tovább optimalizálja a játékélményt.

25 támogatott játékot hozott a GPU Turbo 3.0

Bekerült a Galéria alkalmazásba a Huawei Vlog funkció, ezzel lehetőség van egyszerűen megszerkeszteni a videót, a mesterséges intelligencia automatikusan kiemeli a lényeges részeket, a videó pedig ellátható további effektekkel, háttérzenével.

https://www.youtube.com/watch?v=LTN1VZRzP84

A bekapcsológomb 1 mp-es megnyomásával azonnal indítható a Google Segéd asszisztens, így ezt a szolgáltatást a rendszer bármely pontjáról el lehet érni.

Az EMUI 9.1-gyel elérhetővé válik a Huawei Share OneHop funkció, aminek segítségével egyes Matebook notebookok és a telefon között lehet rendkívül gyorsan kapcsolatot létesíteni, fájlküldéshez, illetve további funkciókhoz. Az itthon elérhető notebookok közül a Matebook 13 támogatja ezt.

https://www.youtube.com/watch?v=zMu9CsHBqPk

A Huawei Egészség alkalmazással már nem csak kültéri aktivitást lehet rögzíteni, hanem akár futógépen történt sportolást is. Ehhez elég a támogatott futógépekbe tenni az EMUI 9.1-et futtató Honor okostelefont, amely a mozgás közben létrejött rezgéseket érzékelve rögzíteni a megtett lépéseket, a távolságot, sebességet, időtartamot.

https://www.youtube.com/watch?v=4mTXU7FImL0

Ezek a Honor modellek frissülnek EMUI 9.1-re

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb