Frissítés

Elindult a HONOR Magic5 Pro Android 14 és MagicOS 8.0 frissítése

Elindult az Android 14 és MagicOS 8.0 frissítés Magyarországon a korábbi HONOR modellekre, elsőnek a 2023-as csúcsmodell, a Magic5 Pro kapta meg.

HONOR Magic5 Pro
A Magic5 Pro telefonra is beváltható a kedvezmény.

A 8.0.0.132(C430E6R2P2) verziószámú frissítés 3,04 GB méretű és a telepítést követően már a Magic6 Pro modellen is megismert új, MagicOS felület köszön vissza, Android 14 alapokon.

Az új szoftverben megjelenik a Magic Portal funkció, amely segít az adatok egyszerűbb megosztásában. A kijelölt és megosztandó tartalmat felismeri a rendszer és rögtön ehhez szánt alkalmazásokat és funkciókat ajánl hozzá, így ha például egy címet másol ki a felhasználó, a Magic Portal rögtön felajánlja a navigációt az adott pontra.

Az új okos mappákban elhelyezhető egy alkalmazás és egy hozzá szánt funkció is. Példaként a jegyzettömb alkalmazást mutatja be a HONOR, a mappában az ikon mellett rögtön megjelenhet az új jegyzet funkció is.

A MagicOS 8.0 először a Magic5 Pro modellekre érkezett frissítésként, az év során viszont további modellekre is kiadhatja majd a HONOR.

A frissítés szakaszokban válik elérhetővé a HONOR Magic5 Pro modellekre, nem egyszerre jelenik meg az összes készüléken.
A cikkhez az infót köszönöm Jánosnak, a HONOR közösség csoportból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb