Akció

Még olcsóbb lett a HONOR Magic5 Pro okostelefon

Lassan két hónapja érhető el a HONOR Magic5 Pro okostelefon Magyarországon és megjött a második árcsökkenése is a készüléknek.

A HONOR csúcsmodellje már megjelenésekor sem volt rossz ajánlat, eredetileg 529 990 forintos ajánlott fogyasztói áron volt elérhető, ráadásul járt mellé egy HONOR Pad 8 tablet. Ezt az árat csökkentették később 499 990 forintra.

Szolgáltatói kínálatba is bekerült a HONOR Magic5 Pro

Július elejével új ajánlat jelent meg az EMAG-on. Egyrészt, kikerült az ajánlatból az ajándék tablet, így aki most veszi meg a HONOR készülékét, csak a telefont kapja, nincs már ráadás tablet. Cserébe viszont alacsonyabb lett az ára a készüléknek.

Jelenleg a zöld színű HONOR Magic5 Pro modell 472 790 forintért, a fekete pedig 474 090 forintért érhető el. Aki eddig vásárolta meg a készüléket, akár drágábban is, kapott hozzá ajándék tabletet. Mostmár csak az árral lehet érdemben számolni.

A Magic5 Pro-ban a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chip, 12 GB RAM, 512 GB háttértár található, ami kiemelkedően jó ajánlat, ha a konkurenseket nézzük. A különböző tesztek alapján mind a kijelző, mind a kamera kiemelkedő a piacon, így végre tényleg van valódi csúcsmodellje a gyártónak a magyar piacon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb