Akció

A HONOR X8b megjelent hazánkban

A HONOR tovább bővíti elismert X szériáját a HONOR X8b piacra dobásával, amely Magyarországon is elérhetővé vált.

A HONOR X8b hármas kamerarendszere egy 108 megapixeles fő kamerából, egy 2 megapixeles makró kamerából és egy 2 megapixeles mélységérzékelő kamerából áll, A fő kamera ISOCELL HM6 mobil képszenzorral van felszerelve, 108 millió pixelt rögzítve, így az élet minden mozzanatát elképesztő aprólékossággal örökítheti meg.

Az 50MP-es szelfikamera automatikusan igazítja a látómezőt az alanyhoz, kiemelve az alanyt a képen. Akár egyéni, akár csoportfotókról van szó, a készülék automatikusan vált látómezőt, hogy a háttér is része lehessen az értékes pillanatoknak.

Dizájnos hátlappal és dinamikus értesítési szigettel jön a HONOR X8b

A HONOR X8b 6,7”-os, szemkímélő, fényes AMOLED kijelzője a következő generációs élményt nyújtja: meglepően éles képet biztosít az 1200 nites, valamint 2000 nites maximális fényerősségével. A 93,7%-os képernyőaránnyal és 2412×1080-as felbontással éles, részletgazdag képet kapnak a felhasználók. A 90Hz-es képfrissítési ráta és a 3240Hz-es PWM fénytompító technológia kíméli a szemeket, ideálissá téve a készüléket azok számára, akik egész napjukat telefonjuk használatával töltik.

A HONOR X8b-ben egy hatékony, 4500mAh-s akkumulátor van, ami hosszú órákra biztosít energiát az eszköznek, garantálva a zökkenőmentes felhasználói élményt. Egy töltéssel 46 órán keresztül lehet zenét streamelni, 13 órán keresztül videót nézni vagy 17 órán keresztül böngészni a közösségi médiát – ideálissá téve azoknak, akik folyton mozgásban vannak, de el akarnak érni tartalmakat.

A 35W-os HONOR SuperCharge technológiának köszönhetően percek alatt használható szintre lehet tölteni az akkumulátort egy kompatibilis töltővel, így a felhasználók újból belevethetik magukat a videojátékozásba, zenehallgatásba vagy filmezésbe.

A HONOR X8b-n az Android 13 alapú MagicOS 7.2 fut, ami okos funkciók széles kínálatával várja a felhasználókat.

A készülék fekete és zöld színben jelenik meg, szolgáltatóknál is, bruttó 109 990 forintos ajánlott áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb