Hírek

#NewHonor: új okostelefon debütál a CES 2017-en

A CES 2017 kiállításon a Honor is tart sajtóeseményt, ahol egy új készülék fog bemutatkozni!

A január 3-i sajtóeseményt a #NewHonor hashtaggel promózza a gyártó és minden jel arra mutat, hogy egy új okostelefon érkezik, amely dupla kamerával érkezik.

#DoubleOrNothing

#DoubleOrNothing felkiáltással készült egy promó videó is, amelyben fel is tűnik az új okostelefon, amely annyira nem is ismeretlen! Ez bizony nem más, mint a Honor 6X, amely korábban már bemutatkozott Ázsiában.

A Honor 5X utódja egy FullHD felbontású 5,5”-os phablet lesz, amelynek a hátoldalán már két kamera lesz. Kapunk egy 12 megapixeles kamera szenzort, amelyet egy másodlagos, 2 megapixeles szenzor egészít ki, amely mélység és élesség mérést segít elsősorban. Ezen kívül fázis-érzékelésű autofókusz (PDAF) és LED vaku segíti a fotózást. Az előlapon továbbra is a Huawei készülékeknél megszokott 8 megapixeles kamera áll rendelkezésre. A készülékházban az új Kirin 655-ös SoC található meg négy darab 2,1 GHz-es és négy darab 1,7 GHz-es maggal, Mali T830-MP2 grafikus maggal és 16 nm-es gyártástechnológiával. A készülék 3 és 4 GB RAM-mal is elérhető lesz, míg a háttértára 32, vagy 64 GB lehet (utóbbi csak a nagyobb RAM mennyiséggel), microSD-vel további 128 GB-tal növelhető a hibrid SIM slottal. A 3340 mAh kapacitású akkumulátor támogatja a gyorstöltést, illetve nem maradt el természetesen az ujjlenyomat olvasó sem.

#NewHonor

Érdekesség, hogy a Honor Magyarország is megosztott ezzel kapcsolatban egy sokat sejtető posztot, a következőt:

Bár semmi konkrétumot nem írnak, minden bizonnyal arról van szó, hogy a Honor 6X hamarosan Magyarországon is elérhető lesz! További részletek várhatóan január 3-án lesznek.

Forrás: HiHonor.com

'Fel a tetejéhez' gomb