Hírek

Lila árnyalat is lesz a Honor 9i-ből

A Honornál szeretnek néha kiadni egy-egy bátrabb színű okostelefont is, így van ez most is a Honor 9i-vel.

Pár hete lett bejelentve a telefon, amely egy középkategóriás készülék notch-os kijelzővel, használható hardverrel és elérhető árazással – Ázsiában, mert egyelőre ez a modell nem érkezik Európába. A vállalat most kiadja a Honor 9i (2018) modell egy új, Dream Purple, azaz “álom lila” színű árnyalatát.

Lila árnyalat is lesz a Honor 9i-ből

Az elsősorban hölgyeknek szánt szín július 2-től lesz megvásárolható. A hátlapi üveg borítás és az oldalsó fém keret egyaránt lila árnyalatű lesz, azonban a kamera lencséi és az előlapi kijelző keret fekete marad.

A Honor 9i (2018) okostelefon egyébként hardvert tekintve nem újdonság, hiszen szinte megegyezik a hazánkban elérhető Huawei P20 Lite-tal, szintén 5,84”-os FullView kijelző van benne 2280×1080 képponttal, a Kirin 659 SoC mellé 4 GB RAM és 64 GB háttértár jár (elérhető belőle 128 GB-os kiadás is). A telefon 3000 mAh kapacitású akkumulátort kapott és EMUI 8.0-t futtat.

Lila árnyalat is lesz a Honor 9i-ből

Egy érdekes funkcióval bővülni fog a jövőben a lila színű Honor 9i is, méghozzá a GPU Turbo képességgel, amelyet váhatóan július végén ad ki rá a Honor. Erről a funkcióról itt írtunk bővebben, a lényege, hogy optimalizálja a rendszert úgy, hogy a grafikus gyorsító és a szoftver hatékonyabban működjön együtt, ezzel a teljesítmény akár 60%-kal növelhető, míg az energiafogyasztás akár 30%-kal csökkenthető.

A GPU Turbo több Huawei és Honor modellre is elérhető lesz, nézd meg, hogy a tied is megkapja-e, itt!

Forrás
Gizchina.com
'Fel a tetejéhez' gomb