Hírek

Huawei Customer Service Center: szolgáltatóközpont Budapesten

Hivatalosan is megnyílt a Huawei Customer Service Center, az első magyarországi hivatalos szolgáltatóközpontja a Huawei-nek, ahol készülék szervizelés mellett kiegészítők forgalmazása is történik.

A Budapesten megnyitott ügyfélszolgálati szervizpontban is leadható a meghibásodott Huawei, vagy Honor készülék javításra. Természetesen nem csak a kártyafüggetlen, hanem a szolgáltatók által forgalmazott készülékek is leadhatók itt meghibásodás esetén, valamint a hivatalos csatornából származó EU-ban forgalmazott készülékek is.

Nem csak szervizpontként üzemel a Huawei Customer Service Center, hiszen széles Huawei és Honor tartozék felhozatal közül is lehet vásárolni, valamint kipróbálhatók a kiállított készülékek is.

Huawei Customer Service Center

Budapesten a VIII. kerületben a József körút 17. alatt található meg a Huawei Costumer Service Center, amely a hét minden napján nyitva van reggeltől estig (10:00-20:00).

A szervizelést itt is a Telemax végzi, amely a Huawei hivatalos szervizpartnere. A képeken az látható, ahogyan egy Huawei Mate 9 okostelefon szednek darabokra egy bemutató folyamán.

Akinek nincs lehetősége Budapesten személyesen bevinni a Huawei Costumer Service Centerbe a meghibásodott készüléket, az továbbra is igénybe veheti a Komfort szerviz szolgáltatást országszerte.

Huawei Komfort Szerviz: így működik

Forrás: Tech2.hu

'Fel a tetejéhez' gomb