Hírek

Vízálló tablet a Honortól Kínában

Kínában egy új tabletet jelentett be a Honor brand alatt a Huawei, amely vízállósággal is rendelkezik!

Mivel a Huawei-nek egyelőre nem túl sok eszköze van, ami vízálló lenne, a tablet rögtön a nagyon sokat mondó Honor WaterPlay nevet kapta meg.

Honor WaterPlay tablet

Első ránézésre a tablet nagyon hasonló a Huawei MediaPad M3 Lite 10-re, ami hazánkban is elérhető. A készülék 10 hüvelykes FullHD-s kijelzőt kapott. A meghajtásról a saját fejlesztésű Kirin 659-es SoC gondoskodik. Kétféle kivitelben kerül piacra, az egyikben 3 GB RAM és 32 GB háttértár lesz, illetve az erősebb kiadásban 4 GB RAM és 64 GB háttértár.

A tablet kijelzője felett 8 megapixeles kamera van, ha valaki pont ezzel szeretne szelfizni. A Honor WaterPlay tablet két hangszóróval rendelkezik, ami a Huawei Histen 3D hangzást használja, ez a Harman Kardonnal közösen lett fejlesztve.

Honor WaterPlay tablet

További érdekesség, hogy végre erre is USB-C portot helyezett a Huawei, támogatott a 802.11ac WiFi, méretes 6600 mAh kapacitású az akkumulátor és Android 7.0 Nougat, illetve EMUI 5.1 kombó köszön vissza a kijelzőn. Ami a vízállóságot illeti, a Honor WaterPlay az IP67-es por- és vízállósági minősítéssel rendelkezik, fürödni tehát nem érdemes vele, de a fröccsenő víznek ellenáll a készülék.

A WaterPlay Kínában október 24-től lesz rendelhető. Készül belőle WiFi-s és LTE-s kivitel is, ezüst valamint pezsgő árnyalatban egyaránt.

Forrás: Gizchina.it

'Fel a tetejéhez' gomb