Hírek

Honor 8 Pro magyarországi megjelenés és ár

Az eddigi legerősebb Honor okostelefon megjelenik Magyarországon is, jön a Honor 8 Pro!

A nem olyan régen bejelentett Honor 8 Pro egy fémházba zárt, nagyon erős phablet, amely ahhoz képest egészen kellemes árazással rendelkezik.

Az okostelefon 5,7 hüvelykes kijelzőt kapott, amely 1440×2160 képpont felbontású, ez azért is fontos, mert a készülék doboza VR szemüveggé alakítható, tehát virtuális élményre is felkszítette a készüléket a gyártó.

Az ehhez szükséges hardverelemek is megvannak, a Huawei Mate 9 és P10-ben már bizonyított erős, nyolcmagos Kirin 960 került a fémházba, amely mellé 6 GB RAM társul, valamint 64 GB háttértár, ami egyébként microSD-vel is bővíthető.

A 6,97 mm vékony házba 4000 mAh kapacitású akkumulátor van, ez a Mate 9-ben is korrekt üzemidőt mutatott, így itt sem várható hiba. A hátlapon két 12 megapixeles kamera rendszer található, amelyek egymással együttműködve alkotnak kiváló képet. A Dual SIM képes modell tartalmaz NFC-t, támogatja az LTE-t, USB-C porttal van ellátva, illetve természetesen nem maradt le a hátlapról az ujjlenyomat olvasó, ami feloldás mellett más funkciókat is támogat.

A Honor 8 Pro okostelefon Android 7.0 és EMUI 5.1 rendszerrel jelenik meg Magyarországon 189 990 forintos áron arany és kék színben.

'Fel a tetejéhez' gomb