Hírek

Hivatalosan is bemutatkozott a Honor 10

Kínában devütált a Honor 10 okostelefon, amely a Honor View 10 kedvezőbb árfekvésű kiadása, a Honor 9 utódja.

Hivatalosan is bemutatkozott a Honor 10

A Honor 10 egy 5,84”-os kijelzővel lett ellátva, az IPS panel 1080×2280 képpontos, felül pedig egy notch is megtalálható. A 19:9 képarányú kijelző sarkai lekerekítettek, alatta pedig helyet kapott egy ujjlenyomat olvasó.

A készülékházban a Kirin 970-es SoC található meg, a beépített NPU-val, ami a mesterséges intelligencia működéséről gondoskodik. Mellé a készülék 6 GB RAM-ot kapott, míg a háttértár 64 GB, azonban nincs microSD bővíthetőség, szóval ennyivel kell beérni. Várható olyan kiadás is, amely 128 GB beépített háttértárral lesz megvásárolható.

Hivatalosan is bemutatkozott a Honor 10

A hátlapon dupla kamera van, egy 16 megapixeles színes szenzor f1.6-as lencsékkel, valamint egy második, 24 megapixeles fekete-fehér szenzor. Az előlapi kamera, ami a notch-on található 24 megapixeles, f2.0 fényértékű lecsét kapott és sajnos fix fókuszú.

Az Android 8.1 Oreo és EMUI 8.1 rendszerrel érkező okostelefon kamerája megkapta az AI által vezérelt automatikusan beállításokat és funckiókat.

Az üveg hátlap alatt 3400 mAh kapacitású akkumulátor található, az USB-C csatlakozón keresztül támogatja a SuperCharge töltőst. Érdekesség, hogy csak USB 2.0 adatátviteli technológiát támogat, újabbat nem, azonban fontos kiemelni, hogy van 3,5 mm-es jack csatlakozó a készüléket, ez ráadásul kapott egy AK4376A 32 bites DAC-ot is a Huawei Histen hangtechnológia mellé.

Hivatalosan is bemutatkozott a Honor 10

A Dual SIM-es okostelefon Kínában már előrendelhető, holnaptól pedig készletről is megvásárolható. A készülék lila, kék, fekete és szürke árnyalatban vásárolható meg, a lila és a kék árnyalat dupla színű, mint a P20 Pro Twilight verziója.

'Fel a tetejéhez' gomb