Frissítés

Új infók a Honorok Oreo frissítéséről

A szerb Mondo lap csinált egy interjút a Honor márka lokális vezetőjével, amelyben elég fontos részletek derültek ki a brand készülékeinek Oreo frissítéséről is.

Az Android 8.0 Oreo kérdése az új modell, a Honor 7X kapcsán merült fel, amely bár most mutatkozott be a Honor View 10 mellett Londonban, azonban mégis csak Android 7.0 Nougattal került piacra, akárcsak a hazánkban elérhető Huawei Mate 10 Lite.

A vezető szerint egyszerű oka van annak, hogy a Honor 7X nem Android 8.0 Oreo rendszerrel érkezett. Bár a készülék még csak most mutatkozott be Európában, azonban ezt a modellt a Huawei már 2 hónapja bemutatta Kínában. A kiadásig nem készült el rá az új szoftver, azonban a fejlesztők dolgoznak rajta és a közeljövőben meg is kapja majd az EMUI 8.0-t. Emelett kiderült az is, hogy a Honor 7X a leggyorsabban fogyó Honor telefon Kínában, a két hónap alatt 2 millió darabot szállított le belőle a gyártó.

Felmerült a kérdés, hogy a korábbi modellek mikor kapják meg az Android 8.0 frissítést. Mr. Zao kifejtette, hogy az Oreo frissítési lista még nincs házon belül sem fixálva, ennek az oka az, hogy a gyártó folyamatosan teszteli a lehetőségeket és csak akkor adnak ki egy szoftvert, ha az biztosan a megfelelő minőségben lesz képes futni a telefonon. Azonban a vezető úgy fogalmazott, hogy az Oreót tesztelik a Honor 8, a Honor 8 Pro, a Honor 9 és a Honor V9 modellekre is. Ez egy nagyon fontos információ, hiszen eddig a Huawei részéről semmilyen megerősítés nem érkezett a Honor termékek frissítéséről.

Mikor érkezik az Android 8.0 Oreo a Huawei-re?

Ha valóban helyes információkat osztott meg a Honor vezetője az interjúban, akkor bizony a Honor 8 tulajdonosok is várhatják az EMUI 8.0-t és az Android 8.0 Oreo frissítést. Azért egyelőre jó fenntartással is kezelni ezt az információt addig, ameddig hivatalosabb kommunikáció nem történik az ügyben.

Forrás: Mondo.rs

'Fel a tetejéhez' gomb