FrissítésHírek

Marshmallow-ra frissül a Honor 5X

A Honor 5X-re elindult az Android 6.0 Marshmallow frissítés, igaz egyelőre csak az Indiában piacra került KIW-L22 modellre. Az Európában, így Magyarországon is megvásárolható KIW-L21-es típus továbbra is Lollipopon áll.

honor-5x-marshmallow-frissites-1

Az ázsiai modellre érkező frissítés jó előjel, várhatóan hamarosan Magyarországon is jöhet a legfrissebb Android verzió a kedvező árazású phabletre. A frissítés Indiában a HiCare alkalmazáson keresztül tölthető le, valószínűleg így lesz ez a jövőben hazánkban is. Az új Android kiadás egyúttal az EMUI 4.0-t is elhozza.

Újdonságok a Honor 5X Android 6.0 Marshmallow frissítésében

1. SMS küldés visszavonás 4 másodpercen belül: lehetőség van beállítani, hogy az elküldött SMS-t visszahívjuk. Ehhez a funkciót aktiválni kell, illetve a küldés visszahívására 4 másodperc áll mindösszesen rendelkezésre.

honor-5x-marshmallow-frissites-2

2. Iránytű alkalmazás: megjelenik a gyári alkalmazások között az iránytű.

honor-5x-marshmallow-frissites-3

3. Ébresztés hossza: beállítható mennyi ideig szóljon az ébresztő dallam, hat különböző hosszúság választható ki.

honor-5x-marshmallow-frissites-4

4. Képernyő videó rögzítés: Nem csak képként, hanem videóként is lehetőség van rögzíteni a telefon kijelzőjének tartalmát.

honor-5x-marshmallow-frissites-5

5. Intelligens csoportok: a névjegyekhez hozzáadott adatok alapján automatikusan kialakított csoportok között is lehet keresni.

honor-5x-marshmallow-frissites-6

6. Névjegy megosztás QR kóddal: a névjegy oldalon egyedi QR kód jeleníthető meg, amit leolvasva a másik készüléknek átadhatók az információk. Ezzel egyidejűleg a Névjegy felület beolvasót is kapott a QR kódhoz.

honor-5x-marshmallow-frissites-7

Forrás: HiHonor Club India

'Fel a tetejéhez' gomb