Akció

Honor Note 8 ár és elérhetőség

A Honor Note 8 a vállalat jelenlegi legnagyobb okostelefonja a maga 6,6″-os képernyő átlójával.

honor-note-8

A tekintélyt parancsoló okostelefon hivatalosan nem jelent meg Európában, így a Honor viszonteladók sem kínálják. Természetesen ennek ellenére lehetőség van megvenni, igaz kínai webshopok felé kell fordulni.

A Honor Note 8 okostelefon hardvere igazán impozáns, hiszen 6,6″-os kijelzője 1440×2560 képpont felbontású, ráadásul Super AMOLED panelre épül, akárcsak a Huawei P9 Plus esetében. A fém ház alatt a P9-ben található Kirin 955-es nyolcmagos processzor van, ami mellé 4 GB RAM társul. Kamerából ez a modell csak egyet kapott a hátlapon, az 13 megapixeles, viszont az ujjlenyomat olvasó természetesen nem maradt ki. A nagy kijelzőnek köszönhetően hatalmas akkumulátor is elfért benne, egészen pontosan 4500 mAh a kapacitás, amit USB-C porton keresztül lehet tölteni. A Honor Note 8 Dual SIM-es (hibrid slot, az egyik nano SIM, vagy microSD kártya fogadására szolgál), viszont mivel ázsiai modell, a 800 MHz-es B20-as LTE-t nem támogatja, így hazánkban HSPA+ a maximális mobilinternet kapcsolat amit támogat.

Az ázsiai piacra szánt Huawei Honor Note 8-at a Flosmall árulja. 4 GB RAM-mal és 64 GB háttértárral arany és ezüst színben vásárolható meg kicsivel 120 ezer forint alatt. A 4 GB RAM mellé 128 GB háttértárat kínáló „Premium” kivitel arany árnyalatban kb. 125 ezer forintért vásárolható meg. Fontos kiemelni, hogy a készülék rendelése esetén a magyar Huawei nem fog tudni segíteni meghibásodás esetén, azzal a kínai eladóhoz kell fordulni.

Ha esetleg már Honor Note 8-at rendelsz, célszerű lehet hátlapvédő tokot, illetve edzett üveg fóliát is rendelni, ezek itthon nem lesznek fellelhetők.

'Fel a tetejéhez' gomb