Uncategorized

Ezért van szükséged a Revolutra

A Revolut megreformálná a bankrendszert, hiszen egy olyan feltöltős bankkártyát ad akár ingyen, amely itthon és külföldön is használható fizetésre, kedvezményes valutaváltás és egyéb funkciók mellett.

Ezért van szükséged a Revolutra

A Revolut egy “fintech” cég, azaz újgenerációs pénzügyi vállalat. Nem egy klasszikus bank, nincsenek fiókjai országszerte és a pénzt sem a vállalat kezeli. A Revoluthoz bekerült pénzt a brit Lloyds és Barclays bankok kezelik. Aki regisztrál a Revolutba, kérhet egy dombornyomott MasterCard bankkártyát, ha meghívóval regisztrál, ennek kiküldése ingyenes.

Regisztrálj díjmentesen a Revolutra ide kattintva és az első kártyás vásárlás után 3000 forintot kapsz.

Mennyibe kerül a Revolut?

Szinte semmibe, ingyenesen használható a legtöbb funkciója általános felhasználásra.

  • Az első sztenderd fizikai kártya kibocsátási díja: 0 forint
  • Az első sztenderd virtuális kártya kibocsátási díja: 0 forint
  • Éves kártyadíj: 0 forint
  • Az első sztenderd fizikai kártya kiszállításának díja Magyarországra: 0 forint (meghívóval történő regisztráció esetén)
  • A kártya feltöltésének díja banki átutalással, betéti-, vagy hitelkártyával: 0 forint
  • Pénzküldés díja: 0 forint
  • Nemzetközi pénzküldés díja: 0 forint
  • Készpénzfelvétel díja: havonta 200 eurónak megfelelő összegig 0 forint. 200 euró felett az adott hónapban 2%.
  • Pénzváltás díja 25 devizában: 6 000 euróig az adott hónapban 0 forint. 6 000 euró felett az adott hónapban 0,5%.
  • Pénzváltás árfolyama: az aktuális bankközi árfolyamon.

Mikor hasznos a Revolut?

Külföldi utazás során – a hazai pénzváltóknál és bankoknál sokkal kedvezőbb feltételek mellett lehet számos valutát váltani, emiatt már párszáz euró, dollár esetén is érezhető forintban mérve, hogy kedvezőbben lehet váltani.

Amazon, Aliexpress, eBay vásárlásoknál – külföldi webáruházas vásárlások során a Revolut bankkártyával fizetve elkerülhető a magyar bank, vagy a webshop pénzváltása, amivel szintén lehet spórolni. Egy 500 euró értékű termék vásárlása esetén az Amazon váltási árfolyamához képest már több ezer forintot lehet spórolni a Revoluttal.

Bármilyen webes vásárlásnál – A Revolutban aktiválható egy virtuális bankkártya, amely csak a telefonunkon létezik. Ha valamelyik kereskedőtől kiszivárognának a kártyaadatok a jövőben, nem kell tartani a visszaéléstől. Az alkalmazásban egyszerűen törölhető a virtuális kártya és új igényelhető, így nem tudnak illetéktelenek pénzt lopni.

Barátoknak, családtagoknak pénzküldés – aki gyakran küld ismerősi körben pénzt, az díjmentesen teheti meg ezt a Revolutban. Ha külföldről Magyarországra küldi, akkor a fent említett módon a deviza átváltás során is lehet spórolni.

Ingyenes készpénzfelvétel – Magyarországon és külföldön is ingyenes az ATM pénzfelvétel a Revolut bankkártyával havonta 200 euró értékig. Külföldi út előtt nem kell itthon pénzt váltani, megérkezéskor az első automatából ingyen kivehető a költőpénz.

Ezért van szükséged a Revolutra

Milyen extrákat ad a Revolut?

Készülékbiztosítás – lehetőség van okostelefonra biztosítást kötni, amit heti szinten lehet fizetni. A díjak hasonlóak, mint a hazai biztosítókért (előfizetéses csomag esetén további kedvezmény van a biztosítási díjakra).

Utasbiztosítás – lehetőség van külföldi utazásokra biztosítást kötni. Napidíjas, beállítható, hogy automatikusan aktiválódjon amikor külföldön vagyunk, így ténylegesen csak azért fizet a felhasználó, amikor külföldön van.

Kriptodevizaváltás – Lehetőség van Bitcoin, Ether, Litecoin és Ripple kriptodevizákat vásárolni.

Részvényvásárlás – Egyelőre a Metal előfizetők számára érhető el a részvényvásárlási lehetőség. Hamarosan a Premium előfizetőknek és az ingyenes csomagot használó felhasználóknak is megnyílik a tranzakciós díj nélküli részvényvásárlási lehetőség a Revolut alkalmazásban.

Milyen csomagok vannak?

Ingyenes – az alap csomag teljesen ingyenes. Nincs havidíj, nincs kártyahasználati díj, nincs éves kártyadíj. A fenti díjazások érhetők el.

Premium – a Premium előfizetés 2500 forintba kerül havonta. Többféle színnel ellátott bankkártya kérhető. Az ingyenes készpénzfelvétel 150 000 Ft havonta. Ingyen van az egészségbiztosítás. Ingyenes utazási biztosítás késés esetére. Expressz kártyakézbesítés. Elsőbbségi ügyfélszolgálat. 20% kedvezmény a készülékbiztosítás díjából. Reptéri üzleti várókba lehet kedvezményesen belépőjegyet vásárolni.

Metal – a Metal előfizetés 4200 forintba kerül havonta. Fekete, fém bankkártya jár hozzá. Minden bankkártyás vásárlást követően 1%-ot pénzvisszatérítést kapsz.  Ingyenes concierge szolgáltatás. Korlátlan ingyenes valutaváltás. Az ingyenes készpénzfelvétel 220 000 Ft havonta. Ingyen van az egészségbiztosítás. Ingyenes utazási biztosítás késés esetére. Expressz kártyakézbesítés. Elsőbbségi ügyfélszolgálat. 20% kedvezmény a készülékbiztosítás díjából. Reptéri üzleti várókba lehet kedvezményesen belépőjegyet vásárolni, az első belépő ingyen van.

Regisztrálj a Revolutra most díjmentesen, 3000 forint grátiszért!

A cikk fizetett promóciót tartalmaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb