Tippek-trükkök

Beragadt a Honor frissítés? Így indíthatod újra!

Alkalmanként előfordul, hogy megakad a telefon frissítése a letöltés közben és nem megy tovább, van viszont erre egy egyszerű megoldás, amivel kiküszöbölhető a hiba.

A Honor közösség csoportban találkozni néha azzal a jelenséggel, hogy elindul egy frissítés és az 0%-nál, 100%-nál, vagy esetleg a kettő között megáll a frissítés folyamata, nem tölt tovább, hiába állítjuk meg és indítjuk azt újra.

Az oka lehet az internetkapcsolat instabilitása, vagy letöltés közben egy adatcsomag hiba, ami megakaszthatja a folyamatot. Ezt a következő módon lehet kijavítani:

EMUI 5.X vagy korábbi: Lépj a Beállítások > Alkalmazások > Továbbiak > Rendszerfolyamatok mutatása > Rendszerfrissítés > Tárhely menübe. Érintsd meg az Adatok törlése és a Gyorsítótár törlése lehetőséget.

EMUI 8.X, vagy újabb: Lépj a Beállítások > Alkalmazások és értesítések > Alkalmazások > Továbbiak > Rendszerfolyamatok mutatása > Rendszerfrissítés > Tárhely menübe. Érintsd meg az Adatok törlése és a Gyorsítótár törlése lehetőséget.

Ezt követően a már letöltött frissítő csomag eltűnik a telefonról, az nem foglalja feleslegesen a helyet, a frissítési folyamat pedig újra elkezdhető.

További tippekért és trükkökért kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb