Kiegészítők

Megjelent a Honor Band 4 Magyarországon

Hivatalosan is megjelent a Honor Band 4 okoskarkötő Magyarországon, amely úszóknak is nagyszerű választás lehet.

Honor Band 4

A Honor negyedik generációs okoskarkötője egész nap követi a pulzusszámot, sőt szükség esetén, ha túl magasnak érzékeli azt, akkor figyelmezteti erre a viselőjét, még alvás közben is. Megtalálható benne a TruSleep alvásfigyelő technológia, amely az alvás minőségét vizsgálja, illetve segít az okos ébresztő funkciónak, hogy akkor keltse fel a viselőjét reggel, amikor az adott időhöz képest a legkellemesebb ébredést tudja biztosítani számára.

Honor Band 4

A sportfunkciók között a lépésszámlálás mellett fontos újdonság az úszásfigyelő funkció. Az 50 méter mélységig vízálló Honor Band 4 méri az úszás sebességét, a csapásszámot és a megtett távolságot is követi, a végén pedig kielemzi az edzést. A szárazföldi sportok közül kezeli a futást, a sétát és a biciklizést is.

A további okosfunkciók között megtaláljuk a hívások, üzenetek kezelését, illetve a színes AMOLED kijelzőn keresztül a telefon kamerája is vezérelhető.

Honor Band 4

A Honor Band 4 okoskarkötő elsőnek az Extreme Digital vált elérhetővé, fekete, tengerészkék és rózsaszín árnyalatokban, az ára 16 990 forint, amely egészen kellemesnek nevezhető. Várhatóan még idén bekerlü a MediaMarkt, az eMAG és az Euronics kínálatába is.

Forrás
Hihonor
'Fel a tetejéhez' gomb