HírekKiegészítők

Nagyon jó áron jön a Honor Band 5

Bemutatkozott a nemzetközi piacra szánt Honor Band 5 okoskarkötő, amely hasznos új funkciókkal jelenik meg.

A tavaly bemutatott Honor Band 4-gyel külsőre megegyező új Honor Band 5 teljesen színes kijelzővel érkezik, amely az AMOLED panelnek köszönhetően nem fogyaszt majd sokat.

Nagyon jó áron jön a Honor Band 5

A Huawei TruSeen pulzusmérési technológiának köszönhetően képes 24 órán keresztül felügyelni és mérni a pulzusszámot és a bemutatón elhangzottak szerint a mérés pontossága rendkívül közel van a professzionális eszközökhöz (azonban nem orvosi a Band 5 és gyógyászati célokra nem használható). Az új pulzusmérő szenzor nem bocsát ki szemmel látható fényt, így éjszaka sem zavarja a felhasználót az alvásban.

Az olcsó kiegészítő nem tartalmaz GPS-t, viszont a szenzoroknak köszönhetően képes mérni a kül- és beltéri futást, a kül- és beltéri sétát, a kül- és beltéri biciklizést, az úszást, a szabadabb edtéseket, sőt még az evezőgépet és az eliptikus trénert is.

A fekete, kék és rózsaszín árnyalatú szíjjal elérhető Honor Band 5 ára kifejezetten kecsegtető, hiszen az eurozónában csak 29,9 euró lesz, azaz átszámítva kevesebb, mint 10 ezer forint. A Honor Band 5 a jövőben várhatóan hazánkban is elérhető lehet, azonban erről pontosabb információ még nem áll rendelkezésre.

Itt az új Honor 20 Pro

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb