Hírek

Megérkezett a Honor MagicBook 15 Magyarországra

A Honor is bevezeti Magyarországon notebook sorozatát, amely elsőnek a Magicbook 15-tel kerül piacra.Megérkezett a Honor MagicBook 15 Magyarországra

A MagicBook 15 és a MagicBook 14 a vállalat notebook sorozatának első két tagja, amely nemzetközi piacokon is megjelenik, nem csak Kínában. Hazánkba a MagicBook 15 érkezik elsőnek galaktikus szürke, fém burkolattal. Vékony kijelző keret, illetve dizájn jellemzi, hiszen az 1,53 kg tömegű készülék csak 16,9 mm vékony, a 16:9-es FullHD felbontású kijelző pedig a fedlap 86%-át borítja.

Kiemelt fontosságú a biztonság és az adatvédelem a MagicBook laptopoknál, ezért az új modell a billentyűzetbe épített webkamerát kapott, amelyek pop-up mechanizmussal csak akkor jelennek meg, ha lenyomja azt a tulajdonos. Az adatok hozzáférésének könnyebb korlátozása érdekében a bekapcsológomb ujjlenyomat olvasót is tartalmaz, ami kompatibilis a Windows Hello biztonsági funkcióval, így a kikapcsolt gép bekapcsológombját elég megnyomni egyszer, a készülék bekapcsol és az azonosított ujjlenyomattal rögtön be is jelentkezik a Windows 10-be.

Megérkezett a Honor MagicBook 15 Magyarországra

A Honor MagicBook 15 Magyarországra AMD Ryzen 5 3500U processzorral, 8 GB DDR4 memóriával, 256 GB-os PCIe NVME SSD-vel, valamint Radeon Vega 8 Grapics GPU-val érkezett. Az USB-C-s gyorstöltés 65 wattos teljesítményű, az akkumulátor névleges kapacitása 42 Wh. A notebook Bluetooth 5.0 támogatással rendelkezik, illetve a csuklótámaszba épített NFC-vel képes a Magic-link 2.0 funkcióra, azaz gyorsan összekapcsolhatjuk kábel nélkül a kompatibilis Huawei és Honor okostelefonokkal a notebookot.

Csatlakozókat tekintve kapunk egy USB-C-t, ami adatátvitelre és töltésre is használható. Ezen kívül egy USB 3.0 Type-A, egy USB 2.0 Type-A, egy HDMI és egy 3,5 mm-es audio jack csatlakozó érhető el.

A Honor MagicBook 15 Magyarországon 219 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron debütált, egyetlen panaszunk csak arra lehet, hogy jelenleg még csak US nemzetközi billentyűzet kiosztással került piacra, magyar nyelvű Windows 10 Home operációs rendszerrel, reméljük a jövőben a teljes magyar lokalizáció is elérhető lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb