Hírek

Már videózhatunk is Honor FlyPods Lite-tal

A Honor FlyPods Lite firmware frissítése kijelző nélküli képmegvalósítást hozott el a felhasználóknak.

Honor FlyPods Lite

Magyarországon is piacra került a Honor FlyPods Lite Bluetooth headset, amely két különálló apró fülhallgatóból és egy töltőtokból áll. A 29 990 forintos kiegészítő már így is igazán csábító, azonban a Honor Magyarország közleménye szerint kiadják hozzá a CM-H1-0401C432 szoftverfrissítést, amely egy különleges funkcióval ruházza fel a kiegészítőt!

A FlyPods Lite eddig csak zenét volt képes átvinni a Bluetooth 4.2 csatlakozásnak köszönhetően, azonban a frissítés telepítése után már videót is képes átvinni. A Direct Brain Visual Cortex Communication (DBVCC) AI predikciót használó eljárás, amivel a képkockasebesség 144 Hz-re növelhető a jövőben, egyelőre 60 Hz-es frekvencián továbbítja a képi jelet. Fontos megjegyezni, hogy a direkt agyi kapcsolat a Honor szerint is megterhelő lehet, ezért napi 5-7 óránál további használatot egyhuzamban nem javasolnak

Az agyadba küldi a képet!

Nincs képernyő, kijelző a Honor FlyPods Lite-ban, de erre nincs is szükség. Ha mind a két fülhallgatót bedugtuk a fülünkbe, akkor képes olyan hullámokat kibocsátani, amelyek az emberi agyban vizuális képként jelennek meg. Ezzel lehetőség van úgy filmezni, hogy a telefonon elindítjuk a videót, zsebretesszük a készüléket, majd élvezzük a képet, amit a FlyPods sugároz az agyunkba.

Honor FlyPods Lite

A CM-H1-0401C432 szoftver kizárólag a mai napon tölthető le! Az elérhetőséghez ezt kell beírnod kommentbe: Honor április 1!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb