Hírek

Magic Turbo, All-View és 48 megapixeles kamera az új Honorban

A Honor igazi innovációs kavalkádra készül a 2019-es évre, ebből jelentett be három fontos újdonságot.

Honor Artology - AURORA szobor
RED HONG YI, az AURORA alkotása közben

Hong Kongban, az AURORA szobor leleplezése mellett jelentette be a Honor új fejlesztéseit, a GPU Turbo után jön a 48 megapixeles főkamera, a Honor All-View kijelző és a Magic Turbo funkció.

Magic Turbo, All-View és 48 megapixeles kamera az új Honorban

A Honor hamarosan bemutatja első okostelefonját, amely hátlapján egy 48 megapixeles kamera lesz, ezzel alkotva még jobb képet. A Sony IMX586-os kamera szenzorra épülő kamera rendszer a Kirin 980-as SoC mesterséges intelligenciájával párosítva lenyűgöző képminőséget, részletességet ígér, akár a képbe belenagyítva is. A Honor egyszerűen azt mondja, hogy az SLR kamerák minőségével is felveszi majd a versenyt az új megoldás.

Kijelző terén is óriási áttörés jön, a notch-ot elhagyva érkezik a vállalat első okostelefonja, amely teljes, keret-nélküli megoldást kínál. A 18:9-es képarányú megjelenítő az All-View fantázianevet kapta és különlegessége, hogy a 18 rétegű kijelzőbe építve található majd meg a szelfikamera.

Magic Turbo, All-View és 48 megapixeles kamera az új Honorban

Az adatátviteli technológiák újításaként prezentálja a Magic Turbo funkciót a Honor, amely az online jelentlétet hivatott elősegíteni. Az AI-t és a “big data“ technológiákat kombinálva a Magic Turbo elemzi a felhasználó szokásait, illetve a hálózati feltételeket és úgy váltogat majd a 4G és a WiFi között, hogy mindig a leggyorsabb kapcsolat elgyen elérhető, ráadásul a hálózatok közötti átváltást zökkenőmentesnek ígéri a márka.

„Technológiai iránymutatóként, a Honor továbbra is az innováció és a szaktudás korlátait igyekszik tágítani. Törekszünk arra, hogy folyamatosan biztosítsuk a technológia legfrissebb vívmányait a világ számára, és kivételes élményekkel örvendeztessük meg felhasználóinkat” – mondta George Zhao, a Honor elnöke.

Magic Turbo, All-View és 48 megapixeles kamera az új Honorban

A Honor első igazi újdonsága a 2019-es évre január 22-én érkezik, ekkor jelentik be a Honor View 20 okostelefont Párizsban.

Csatlakozz a Honor közösséghez, Magyarország elsőszámú Honor rajongói közösségéhez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb