Hírek

Legyél mobildonor! Van nem használt telefonod? Segíts vele!

A Telekom új kampányában a rászorulók számára keres működőképes, de nem használt régi készüléket, most te is segíthetsz.

Legyél mobildonor!

Ha van otthon használt, de működőképes és nem hibás telefonod, a Telekom és a NIOK Alapítvány jótékonysági kezdeményezésében most lehetőség van felajánlani azt rászorulók számára.

Legyél mobildonor! Van nem használt telefonod? Segíts vele!

A kezdeményezésben a Telekom szeretne összegyűjteni 300 darab működőképes, már nem használt okostelefont, azokat rendbetenni, majd eljutatni adományként a rászorulóknak. Ha van otthon olyan okostelefonod, amely nem régebbi 5 évnél, működőképes, sérülésmentes a kijelzője, akkor lehetőséged van felajánlani azt Mobildonorként. Ha van töltője, az előny, viszont nem feltétel.

A Mobildonor.hu oldalon van lehetőség jelentkezni a kampányba, a felajánlókhoz futárt küldenek, a készülék először eljut a HONOR hivatalos szervizpartneréhez, a Telemaxhoz, ahol átvizsgálják a készüléket, törlik róla a személyes adatokat, szükség esetén javítják a kisebb hiábkat, majd a NIOK alapítvány eljuttatja azt olyan rászoruló családokhoz, ahol a digitális oktatáshoz szükség volna megfelelő eszközökre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb