Hírek

Kiválóan szerepelt a DxOMark tesztjén a Honor 20 Pro kamerája

A Honor 20 Pro okostelefon a második legmagasabb DxOMark kamera pontszámot kapta.

Honor 20 Pro DxOMark eredményHonor 20 Pro DxOMark eredmény

Korábban volt hír róla, hogy a Honor 20 Pro okostelefon lesz az első Honor készülék, amit a gyártó elküld az elismert kamera tesztelő csapatnak, a DxOMarknak. Ez meg is történt és a bemutatóra ismerté vált az is, hogy összességében 111 pontot kapott a Honor 20 Pro hátlapi kamera rendszere, ami mindösszesen egy ponttal marad el a Huawei P30 Pro és a Samsung Galaxy S10+ okostelefonok eredményeitől.

Itt a Honor 20 és Honor 20 Pro

A telefon fotózásban 117 pontot kapott, míg videózásban 97 pontot. A készülék azonos pontszámot kapott, mint a nemrégen kiadott OnePlus 7 Pro telefon, azonban a DxOMark előrébb rangsorolta a Honor 20 Pro telefont, mert olyan kulcsfontosságú tényezőkben, mint az expozíció, a zaj, vagy a zoom magasabb pontszámot tudott elérni. A tesztcsapat negatívumként hozta fel, hogy a részletesség néhol alacsonyabb, mint a csúcsmodellek esetében, illetve van néhány apró hiba, viszont összességében kitűnő eredményeket mutat vel a telefon.

Honor 20 Pro DxOMark eredmény

A Honor 20 Pro 32 megapxieles szelfi kameráját nem tesztelte a DxOMark, ezért ez nem is kapott pontszámot. A teljes teszt angol nyelven itt érhető el.

A Honor 20 Pro mellett bemutatkozott a Honor 20 is, valamint a Honor 20 Lite is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb