Hírek

Kétkamerás lehet a Honor 6X is

A hazánkban is népszerű Honor 5X hamarosan utódot kaphat, névválasztást tekintve a teljesen logikusnak hangzó Honor 6X követi majd.

A TENAA weboldalán feltűnt kép alapján az elődhöz képest a vonalvezetés lágyabb lesz, jobban le lesz kerekítve az oldalsó él, azonban az igazi újítás nem ez lesz. A hátlapra két kamera kerülhet, amit nézve már csak az a kérdés hogyan tudja ezt kihasználni majd a rendszer.

honor-6x-leak

A Huawei P9-en és Honor 8-on lévő dupla kamera rendszer egy színes és egy fekete-fehér szenzort tartalmaz, elképzelhető, hogy hasonló felállás lesz a Honor 6X-en is, amely a legolcsóbb kétkamerás modell lehet a gyártó kínálatában. A Honor 5X Magyaroszágon korábban 90 ezer forint körüli áron nyitott és hasonló árazás lehet elképzelhető az utód esetében is, ami viszonylag kedvező árfekvés mellett jelentene prémium kamera funkciót.

A hardvert tekintve a kiszivárgott információk szerint marad a FullHD felbontású 5,5″-os IPS kijelző, illetve ezúttal a Qualcomm rendszerchipje kerül a fém ház alá, most azonban a Snapdragon 625, ami mellé 3 GB RAM társulhat és 32 GB háttértár. Természetesen nem marad el a Dual SIM és a 4G LTE támogatás, lesz hátlapi ujjlenyomat olvasó, illetve az elérhető infók szerint még Android 6.0-val fog debütálni a középkategóriás modell az újabb kiadás helyett.

Forrás: TENAA

'Fel a tetejéhez' gomb