Hírek

Képeken a Honor 20 Moschino Edition

A Honor View 20 megalkotásánál a vállalat együttműködött a Moschino divatcéggel és úgy tűnik, hogy a tavasszal érkező Honor 20-ből is lesz egy speciális kiadás.

Két kép tűnt fel, amelyeken egy piros Moschino táska tűnik fel, rajta Honor felirattal, ráadásul belőle kilóg egy telefon, ami feltehetően a Honor 20.

Képeken a Honor 20 Moschino Edition

A Honor következő csúcsmodellje május 21-én, Londonban fog bemutatkozni és most a képek alapján joggal várhatjuk azt, hogy lesz belőle piros színű, Honor 20 Moschino Edition is. Magáról a telefonról egyelőre hivatalosan kevés dolog érhető el, a felbukkant képeken sem látszódik jól a telefon, persze nem is ez lehetett a célja vele a Honornak, sokkal inkább az, hogy felkeltse az érdeklődést.

Képeken a Honor 20 Moschino Edition

A Honor View 20 Moschino Edition Magyarországra is eljutott. Az alapmodellhez képest az olasz divatház nevével fémjelzett modell még látványosabb kék, valamint piros árnyalatő hátlapot, egyedi háttérképet, illetve több RAM-ot és háttértárat kapott. Valószínűleg hasonló megoldás jöhet a Honor 20 esetében is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb