HírekKiegészítők

Itt a Honor Band 4 okoskarkötő

A Honor 8X és 8X Max mellett debütált az új Honor Band 4 okoskarkötő is, amely a márka legújabb kiegészítője, ráadásul az árát tekintve is kedvező lesz.

A Honor Band 4 színes AMOLED kijelzővel érkezik, aminek mérete 0,95” és 2.5D ívelt szélekkel ellátott üveg borítja. A kiegészítő 5 ATM-ig vízálló, ezáltal pedig akár úszni is lehet majd vele. Természetesen a fitnesz-centrikus funkciókból nincs hiány, van lépésszámláló, alvás figyelés, illetve pulzusmérő szenzor is. A mélyalvás fázisának elemzéséhez megkapta a Band 4 az új TruSleep 2.0 funkciót, a pulzusmérő pedig többféle sport tevékenység követéséhez használható, így biciklizéshez és futáshoz is.

Honor Band 4

A 100 mAh-s beépített akkumulátorral a Honor 14 napos üzemidőt ígér, igaz ez csak az alap modellben van. Készül belőle egy Running Edition, amely fekete-fehér P-OLED kijelzőt kapott, illetve csak 77 mAh-s akkumulátort.

A Honor Band 4 ára Kínában 199  jüan, ez kb. 8200 forintnak felel meg, míg a Honor Band 4 Running Edition mindösszesen 99 jüan, nagyjából 4100 forint. A szíjak fekete, kék, piros, sárga, zöld és rózsaszín árnyalatban érhetők el az órán. A Honor Band 4 óra szeptember 20-tól lesz megvásárolható Kínában.

'Fel a tetejéhez' gomb