Hírek

Huawei szervizpontok nyitnak országszerte

Jelentős szervizpont bővítésbe kezd a Huawei, aminek köszönhetően szélesíti a személyes garanciakezelés lehetőségét.

Hogy szervizeltünk eddig?

A Huawei hivatalos magyarországi szervizpartnere a TMX Mobile Solution Szerviz Kft., amely rendkívül sok gyártónak lát még el szerviz szolgáltatást. A budaörsi központba postán jutnak be a készülékek, erre találta ki a Huawei a Komfort szerviz lehetőséget. A Magyar Posta átvevőpontjain leadható a meghibásodott telefont, majd a javítást követően csomagként kapja vissza azt a tulajdonos. A Komfort Szerviz nagyon fontos a Huawei számára, ezért is sikerült elérni azt, hogy a garanciális javítások átlagosan 5 munkanapon belül megjárják, azaz egy hétnél többet nem kell mellőzni a készüléket.

Huawei Mate 9 szervizelés

Cserekészülék?

A Komfort szerviz csak javítást kínál, azonban a felhasználók nem kapnak például cserekészüléket erre az időre. Van azonban lehetőség erre a személyes pontokon, de hol található ilyen?

Huawei Customer Service Center

Januárban nyitott meg Budapesten a Huawei Customer Service Center nevű hely, amely a gyártó első hazai szolgáltatóközpontja. Itt lehetőség van többek között szervizelésre, garanciális és fizetős javításokat egyaránt csinálnak, ráadásul itt cserekészülék is elérhető a javítás idejére, amely egy elég nagy pozitívum lehet sokaknak. Ezen kívül sok demo készülék van, amelyeket ki lehet próbálni, így vásárlás előtt megtapogatható, felfedezhető a készülék, valamint a gyári tartozékokból is nagy kínálat van, amely megvásárolható a helyszínen. Fontos még, hogy szakmai tanácsadásra is lehetőség van a CSC-ben.

Huawei Customer Service Center

Egy hátránya van a Huawei Customer Service Centernek: csak Budapesten érhető el, így akik nem tudják ide bevinni, azoknak marad a Komfort szerviz.

Jönnek a vidéki szervizpontok

2017-ben országosan számos hivatalos, helyi szervizpont nyílik majd, lehetőséget nyújtva a személyes szervizszolgáltatásokra. A HuaweiBlog információi szerint ezeket a gyártó hivatalos viszonteladó partnere, a FirstPhone fogja megnyitni és üzemeltetni.

Mobil Plázák országszerte

Nem régen nyitotta meg Budapesten, az Oktogonon az első mobil plázáját a FirstPhone, ahol egy méretes Huawei Shop-in-Shop megoldás is található. Ehhez hasonló megjelenések lesznek vidéken is, ahol a FirstPhone üzletek kibővítésével jönnek létre lokális Huawei üzletrészek, amelyek egyúttal helyi hivatalos szervizpontként is működnek majd.

Firstphone Oktogon mobil pláza

A helyszínen hivatalos, garanciális szervizelést fognak végezni, mellette pedig a garancián túli, fizetős javítás is elérhető lesz. Az üzletekben külön üzletrész lesz a Huawei termékek vásárlására, ahol a telefonok és tabletek mellett a gyári kiegészítők széles kínálata fog felbukkanni.

Debrecen, Nyíregyháza, majd irány Nyugat!

Az első két vidéki Huawei szervizpontként is üzemelő egység Debrecenben és Nyíregyházán fog megnyitni, ez már az elkövetkező hetekben, várhatóan júniusban meg is fog történni.

Firstphone Oktogon mobil pláza

Ezt követően Szegeden, Pécsen, Székesfehérváron, Kecskeméten, Győrben és Veszprémben is megnyitja majd kapuit a jövőben a FirstPhone “mini mobil plázája” Huawei Shop-in-Shoppal és hivatalos lokális szervizpontként is fognak ezek működni.

Azon kívül, hogy lehetőség lesz a vidéki városokban is szervizelésre, a javítás idejére cserekészülék is igényelhető lesz, amely rendkívül hasznos lehet sokaknak.

A vidéki Huawei szervizpontokról a jövőben további információval készülünk, beszámolunk majd a megnyitásokról és azok működéséről is!

Már megnyitott vidéki szervizpontok

Hivatalos Huawei szerviz Nyíregyházán

'Fel a tetejéhez' gomb