HírekKiegészítők

Ütős ajánlat lett a Honor fitneszórája

A Huawei már rég nem újonc a viselhető technológiák terén, láttunk már tőlük okosórát, fitnesz karpántokat (és azokkal kombinált headseteket is), de Honor márkanéven belül eddig nem sok ilyen termék jutott el hozzánk. Azt egyelőre a Honor S1-ről sem tudni, hogy hazánkban megjelenik-e, azonban az biztos, hogy kellemes ajánlatnak tűnik.

honor_s1_02_huaweiblog

A 39,5 mm-es átmérőjű óra alumínium vázat és IP68-as por- és vízállósági minősítést kapott, utóbbit a gyártó konkrétan 50 méteres mélységig / 5 ATM nyomásig garantálja, ami már úszáshoz is ideális társsá teheti az S1-et. Az óra különféle mozgás- és aktivitáskövetési képességekkel rendelkezik, felismeri többféle sportolási tevékenységeket, mint az edzés, futás, kerékpározás és úszás, de nem maradt ki az alvásfigyelés sem, illetve mindezeket egy pulzusmérő is kiegészíti.

honor_s1_01_huaweiblog

Az egyébként egész elegánsnak is mondható óralap egy 1,04 hüvelykes fekete-fehér LCD megjelenítőt foglal magába, melynek felbontása 208 x 208 pixel. Az óra ezen jeleníti meg a fitnesz adatokat és a vele párba állított okostelefon értesítéseit, melyeket Android 4.4-es vagy újabb verzió mellet iOS 8-as, vagy annál frissebb rendszert futtató készülékektől kaphat, természetesen Bluetooth kapcsolaton keresztül.

honor_s1_03_huaweiblog

A 11,2 mm vastag készülékház 80 mAh-ás akkumulátort is rejt magában, melynek töltése egyedi szabványú csatlakozón keresztül oldható meg. Az óratest ezüst vagy fekete változatban, a hozzá kapcsolódó 18 és 20 milliméteres óraszíjak pedig fekete, kék és narancssárga színekben rendelhető meg 700 kínai jüanért, ami átszámítva valamivel 30.000 forint alatti árat jelent – nyilván a hazai járulékok nélkül.

'Fel a tetejéhez' gomb