Hírek

HONOR Pad X9 néven új tablet jelent meg.

A HONOR új középkategóriás tabletet mutatott be, az Pad X9-et.

HONOR Pad X9 néven új tablet jelent meg.

Az X-szériába tartozó tablet 11,5”-os 120 Hz-es IPS kijelzőt kapott 2000×1200 képpont felbontással, amely kedvez a tartalomfogyasztásnak. E mellé egy Qualcomm Snapdragon 658 4G SoC került (ennek ellenére is csak WiFI-only kivitelben érkezett, nincs SIM kártya támogatás a készülékben). Mellé 4 GB RAM és 128 GB tárhely tartozik. A kijelzőnél egyedül a fényerőbe lehet belekötni, amely 400 nit érték. Ez ahhoz elég alacsony, hogy kültéren, napfényben használjuk, viszont beltérben ideális lehet.

HONOR Pad X9 néven új tablet jelent meg.

A multimédia fogyasztást erősíti a hat hangszóró, amely még teltebb hangzást biztosít. Az elő és a hátlapon is egy-egy 5 megapixeles kamera áll rendelkezésre, autofókuszt csak a hátlapi kamera támogat.

A hátlap alatt egy 7250 mAh kapacitású akkumulátor található meg, így is csak 6,9 mm vastag a készülékház, valamint 495 gramm tömegű. Ehhez 22,5 wattos töltés áll rendelkezésre.

HONOR Pad X9 néven új tablet jelent meg.

A HONOR Pad X9 gyárilag Android 13-mal és MagicUI 7.0-val érkezik. A magyarországi értékesítésről jelenleg még nincs információ, tőlünk nyugatabbra, Németországban 250 eurós áron (kb. 96 ezer forint) rendelhető elő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb