Hírek

Honor MagicBook Pro: notebook 16,1″-os kijelzővel

A Honor 9X és 9X Pro modell mellett bemutatkozott a Honor Magicbook Pro notebook is, vékony kijelző kerettel és számos hasznos funkcióval.

Honor MagicBook Pro: notebook 16,1"-os kijelzővel

A Honor MagicBook Pro egyik fő újdonsága a 16,1”-os képátlóval rendelkező FullHD kijelző, ami a két oldalán mindösszesen 4,9 mm vékony keretnek köszönhetően akkora méretet eredményez a notebooknak, mint egy 15,6”-os megjelenítővel rendelkező hasonló modell.

Az újdonság kétfajta Intel processzorral lesz elérhető, a Core i5-8265U és a Core i7-8565U típusokkal. NVIDIA GeForce MX250 grafikus kártyával, 8 GB RAM-mal és 512 GB PCIe SSD-vel szállítja majd ezeket a Honor. Arról nincs információ, hogy lesz-e a jövőben más opció is belőle, mert mondjuk egy ilyen modell esetében a 8 GB RAM már kevés lehet egyes esetekben.

A MagicBook Pro 56 Wh-s beépített akkumulátort kapott, amely akár 14 órás üzemidőt is képes összehozni, természetesen ez utóbbi felhasználás függvénye. A készülék 1733 Mbps maximális sebesség WiFi modullal rendelkezik, dupla antennával,

A fémházas notebook bal oldalán van USB-C (töltéshez is), HDMI és hagyományos USB port, míg a másik oldalán további két hagyományus USB, illetve egy jack csatlakozó is, így elég sokrétű a csatlakoztathatási lehetőség.

A készülék megkapta a Magic-link 2.0-t, aminek segítségével NFC-n keresztül lehet telefonról adatot villámgyorsan átküldeni a notebookra, vagy akár fordítva. A billetnyűzet két oldalán tekintélyes hangszóró sáv található, Dolby Atmos rendszerrel.

Kínában debütált a Honor 9X és 9X Pro

A Honor Magicbook Pro mindösszesen 1,7 kg és Kínában hamarosan rendelhető lesz. Egyelőre a hazai piacra vezetése nem várható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb