Hírek

Honor Galéria Hónap fotója pályázat (2019. július)

Meghirdetjük a Honor Galéria Hónap fotója pályázatot 2019 júliusban, amelyben a Honor okostelefonokkal készült képekkel lehet nevezni.

Honor Galéria Hónap fotója pályázat (2019. július)

A pályázat célja, hogy a Honor Galéria mobilfotós csoportba még több szemkápráztató telefonnal készült kép kerüljön, ezzel szolgálva megfelelő alapot azon felhasználóknak, akik szeretnék vásárlás előtt látni, hogy milyen képet készít egy-egy telefon, vagy csak szívesen néznének gyönyörű mobilfotókat.

A pályázatot minden hónapban meghirdetjük és havonta új témában várjuk a fotókat. 2019. július témája: Virágzik a nyár!

Hogyan lehet részt venni?

  1. Légy tagja a Honor Galéria Facebook csoportnak
  2. Tölts fel a csoportba fotót, amit a Honor készülékeddel alkottál
  3. A feltöltés során add meg a szövegben a telefonod típusát
  4. A szövegben add meg a #viragzikanyar hashtaget

Pályázni 2019. július 1-31. között lehet. Eredményhirdetés: 2019. augusztus 1.

Minden poszt az adminisztrátorok engedélyével kerül ki a Honor Galéria csoportba. A poszt törlésre kerülhet, amennyiben annak minőségét az adminisztrátorok nem találják megfelelőnek, nincs feltüntetve a telefon típusa, amivel készült (nem egyértelműen azonosítható, kereshető név megjelölések törlésre kerülnek, pl. H10, 20Pro, 9 Lite, 9, stb.). A pályázatban csak azok vesznek részt, akik a poszt szövegében a #viragzikanyar hashtaget használják (egyéb hashtagek, nem helyes megnvezések, pl. #viragzonyar, #nyarivirag nem vesznek részt a pályázatban) és a pályázat témájába (Virágzik a nyár!) illeszkedő tartalommal rendelkezik. Egy bejegyzésben kizárólag egy darab fotóval lehet nevezni.

Nyertes megállapítása

Minden hónapban két nyertest fogunk hirdetni. Az egyik nyertest zsűri választja (a Honor Galéria és a Honorblog szakmai stábja), a másik nyertes pedig közönség szavazatok alapján nyerhet, a képre érkezett legtöbb szavazattal.

A nyertes képeket közzétesszük a HuaweiBlog.hu blogon és annak további social media felületein, a készítő nevének feltüntetése mellett.

A teljes részvételi szabályzatért kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb