Hírek

Honor Band 4 Running: olcsó aktivitásmérő futáshoz

Megjelent Magyarországon az új Honor Band 4 Running, amely a mindennapi sportolók életét könnyítheti meg.

Honor Band 4 Running: olcsó aktivitásmérő futáshoz

Tavaly került piacra itthon a Honor Band 4, ennek az olcsóbb verziója a Honor Band 4 Running, színesebb, sportosabb dizájnnal. Az okoskarkötő szilikon szíjához jár egy cipőfűzőbe fűzhető bölcső, aminek segítségével a karkötő a futást méri, 95% feletti pontossággal. A kiegészítőben hattengelyes érzékelő van, hogy elemezni tudja a mozgási mintázatot, a földetérési időket, a lépésszámot, a lépésstávolságot, de a fordulási szöget is, ezzel nem csak az edzésről kap teljeskörű értékelést a felhasználó, aminek köszönhetően fejlődhet, hanem csökkentheti a sérülésveszélyt is.

A Honor Band 4 Runningon egy fél hüvelyk méretű OLED kijelzőt kapott, ami napsütés mellett is kiváló olvashatósággal rendelkezik. Azon kívül, hogy támogatja az edzést és napközben is figyeli az aktivitást, megjeleníti a bejövő hívásokat, üzeneteket is. Az érintőkijelzőt nem csak az ujj segítségével lehet kezelni, hanem akár a csukló mozgatásával is lehet lépkedni a menüpontok között.

A Honor Band 4 Running készenlétben akár 21 napig bírja, míg rendszeres használat mellett is kéthetes üzemidőt ígér a Honor.  A kiegészítő 50 méter mélységig vízálló. Az okosarkötő zöld és piros színben vásárolható meg Magyarorsázgon 9 990 forintos áron az Extreme Digital és az eMAG kínálatában, február második felétől pedig az Euronicsnál és a MediaMarktnál is megvásárolható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb