Hírek

Magyarországra is jön a Honor 9 Lite

Bővül a Honor repertoárja Magyarországon és egy új középkategóriás modell érkezik elég kellemes specifikációval.

Magyarországra is jön a Honor 9 Lite

A Honor 9 Lite-ról van szó, amely ahogyan a nevében is látható, a népszerű Honor 9 olcsóbb kiadásaként is aposztrofálható. A telefon a friss trendeknek megfelelően 18:9-es FullView kijelzővel rendelkezik, egészen pontosan 5,65”-os képátlója van, tehát a FullHD+-os megjelenítő nagyobb is, mint a Honor 9 kijelzője, azonban a vékony kijelző kávának köszönhetően alig nagyobb a teljes, fizikai mérethez képest.

Az újdonság már Android 8.0 Oreo rendszerrel és EMUI 8.0 felülettel érkezik meg a magyar boltokba. A Honor 9 Lite összesen négy darab kamerát kapott. A hátlapon és az előlapon egyaránt van egy-egy 13 megapixeles kamera szenzor, amely a kép részleteiért, színeiért felel, valamint melléjük egy 2 megapixeles szenzor felel, ez a bokeh effektért, a mélységélesség méréséért felel.

Magyarországra is jön a Honor 9 Lite

Az üveg hátlap alatt 16 nm-es Kirin 659-es SoC van, amely a gyártó számos középkategóriás modelljében megtalálható. A nyolcmagos processzor négy 2,36 GHz-es és négy 1,7 Ghz-es Cortex A53-as magot, valamint Mali-T830 MP2-es GPU-t kapott. A Honor 9 Lite Magyarországon 3 GB RAM-mal, valamint 32 GB háttértárral lesz megvehető, illetve elérhető a microSD bővíthetőség.

A 3000 mAh kapacitású akkumulátor átlagosnak mondható ebben a kategóriában. A hátlapra került a gyors, 0,25 s-os feloldási időt ígérő ujjlenyomat olvasó, amely ma már szinte kihagyhatatlan a Honor modellekből. Ráadásul a gépi tanulásnak köszönhetően az első ujjlenyomat feloldást követően tovább gyorsul a használattól a feloldási sebesség is.

Dizájnbeli érdekesség még talán, hogy a kék és szürke színű Honor 9 Lite hátlapja tükörszerű felületű, fényesen  csillog és már-már sminkelni is jó lehetne, persze azért valószínűleg meg kell majd dolgozni a 2,5D üveg védelmével is.

Forrás
Honor
'Fel a tetejéhez' gomb